Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι τιμές των μοντέλων της KGM στην Ελλάδα

 Σχολιάστε 
2.104 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2024)
Οι τιμές των μοντέλων της KGM στην Ελλάδα
4 Φωτογραφίες »

- Η KGM (πρώην SsangYong) επέστρεψε στην ελληνική αγορά με 4 μοντέλα.
- Tivoli: Το μικρό SUV της μάρκας με 135 ή 163 άλογα.
- Korando: Το οικογενειακό SUV με 163 άλογα.
- Torres: Μεσαίο SUV με βενζίνη αλλά και ηλεκτρικό.
- Musso Grand: Διπλοκάμπινο pick-up με 202 άλογα.

Επέστρεψε με 4 μοντέλα η άλλοτε SsangYong

Η κορεατική εταιρεία KG Mobility ή πιο σύντομα KGM (πρώην SsangYong ) επέστρεψε στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου μέσω της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.. Μαζί της έφερε και την αναθεωρημένη γκάμα των μοντέλων της, για τα οποία μάλιστα ανακοίνωσε τις τιμές που ισχύουν. Η γκάμα των αυτοκινήτων με την οποία επιστρέφει στη χώρα μας η KGM περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα και συγκεκριμένα τα Tivoli, Korando, Torres και Musso Grand.

Tivoli: Το μικρό SUV της μάρκας με 135 ή 163 άλογα

Στη βάση της γκάμας βρίσκουμε το Tivoli. Το μικρό SUV της  KGM έρχεται σε δύο εκδόσεις ισχύος 135 ή 163 ίππων. Αμφότερες εξοπλίζονται από κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με την πρώτη να προσφέρεται αποκλειστικά με κίνηση στους μπροστά τροχούς και χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ η δεύτερη έχει επιπλέον επιλογή τετρακίνησης και αυτόματου κιβωτίου. Τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις βρίσκονται στην γκάμα Business, Smart, Premium, Style και η αρχική τιμή είναι από 19.900 ευρώ (135 άλογα) και 20.990 ευρώ (163 άλογα).   

Korando: Το οικογενειακό SUV με 163 άλογα

Επόμενο μοντέλο στην γκάμα είναι το Korando. Το εν λόγω μικρομεσαίο SUV εξοπλίζεται με τον ίδιο 1.500άρη κινητήρα, με την ισχύ του να ορίζεται στα 163 άλογα. Το Korando συνδυάζεται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο όσο και με αυτόματο, με κίνησης στους μπροστά ή στους τέσσερις τροχούς. Δύο εκδόσεις εξοπλισμού είναι διαθέσιμες (Urban και Urban Plus), την ώρα που το κόστος απόκτησης ξεκινά από τις 26.990 ευρώ.

Torres: Μεσαίο SUV με βενζίνη αλλά και ηλεκτρικό

Το μεσαίο SUV, KGM Torres είναι αυτό που ακολουθεί. Το Torres προσφέρεται είτε με τον κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων που είδαμε νωρίτερα, με ισχύ 163 άλογα σε δικίνητη ή τετρακίνητη επιλογή με κιβώτιο ταχυτήτων χειροκίνητο ή αυτόματο, αλλά και ως ηλεκτρικό με 207 ίππους.

Η βενζινοκίνητη έκδοση διαθέτει πέντε εξοπλιστικές εκδόσεις Urban, Urban Plus, Club, Club Plus και Platinum και η τιμή της ξεκινάει από 32.390 ευρώ.

Το ηλεκτρικό Torres EVX, προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις Club, Club Plus και Platinum. Εξοπλίζεται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία 73,4kWh. Η αυτονομία του σύμφωνα με τη μάρκα στον κύκλο WLTP ορίζεται στα 500 χιλιόμετρα. Το ηλεκτρικό SUV ξεκινά από 39.190 ευρώ, τιμή που μειώνεται στις 30.190 ευρώ μέσω της κρατικής επιδότησης των 9.000 ευρώ του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3». Να σημειωθεί πως το Torres EVX διατίθεται και σε έκδοση βαν με τιμή από 27.000 ευρώ στην έκδοση Base.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Peugeot - Toyota
NISSAN