Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι υβριδικές Bentley Mulliner έχουν 782 ίππους και 81 χλμ. ηλεκτρική αυτονομία

(2/10/2024)
Οι υβριδικές Bentley Mulliner έχουν 782 ίππους και 81 χλμ. ηλεκτρική αυτονομία
10 Φωτογραφίες »

- Η Bentley αναβάθμισε τις Mulliner, Continental GT, Continental GTC και Flying Spur.
- Με 782 ίππους και 81 χιλιόμετρα ηλεκτρική αυτονομία.
- Νέα μάσκα, ζάντες και διακόσμηση από χρώμιο.
- Αναβαθμισμένο με φίλτρα το σύστημα κλιματισμού.

Η Bentley αναβάθμισε την γκάμα της Mulliner

Η Bentley αποκάλυψε την αναβαθμισμένη γκάμα της Mulliner, η οποία αποτελείται από plug-in υβριδικές εκδόσεις των Continental GT, Continental GTC και Flying Spur. Οι βελτιώσεις στα υπερπολυτελή μοντέλα πέραν τους συστήματος κίνησης, προσθέτουν και μικρές αλλαγές στο στυλ των βρετανικών μοντέλων.

Με 782 ίππους και 81 χιλιόμετρα ηλεκτρική αυτονομία

Το τρίο των Bentley εξοπλίζονται πλέον με το νέο υβριδικό σύστημα κίνησης Ultra Performance της εταιρείας. Αποτελείται από έναν κινητήρα V8 twin-turbo 4,0 λίτρων, έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία 25,9 kWh. Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει κίνηση σε όλους τους τροχούς, 782 ίππους και 1.000 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια φτάνει για 81 χιλιόμετρα με τελική ταχύτητα τα 140 χλμ./ώρα. Μόλις η μπαταρία αδειάσει, μπορεί να φορτίσει μέσα σε 2 ώρες και 45 λεπτά με έναν φορτιστή 11 kW, σύμφωνα με τη μάρκα.

Νέα μάσκα, ζάντες και διακόσμηση από χρώμιο

Εξωτερικά, οι αναβαθμισμένες Continental GT, Continental GTC και Flying Spur της Mulliner λαμβάνουν τη νέα μάσκα Floating Diamond, με περίγραμμα από χρώμιο και μία κάθετη ρίγα που την χωρίζει σε δύο ίσα μέρη. Φινίρισμα χρωμίου έχουν επίσης οι εισαγωγές αέρα, οι απολήξεις της εξάτμισης, όπως και τα διάφορα διακοσμητικά χαρακτηριστικά που συναντούμε στο αμάξωμα. Τα μοντέλα χρησιμοποιούν επίσης ειδικούς τροχούς 22 ιντσών που διαθέτουν σήματα Bentley Mulliner. Από κει και πέρα, οι Continental GT και GTC έχουν σήμα Mulliner στα μπροστινά φτερά, καθώς και νέους προβολείς. Η Flying Spur, από την άλλη πλευρά, έχει διαφορετικό λογότυπο και νέους αεραγωγούς στα μπροστινά φτερά. Η Bentley διαθέτει 101 χρώματα βαφής για το εξωτερικό.

Αναβαθμισμένο με φίλτρα σύστημα κλιματισμού

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι λιγότερες και περιλαμβάνουν, ειδικά καθίσματα με κεντημένο το σήμα της Mulliner. Επίσης, το σύστημα κλιματισμού διαθέτει πλέον ιονιστές αέρα καθώς και νέο φίλτρο σωματιδίων. Τέλος, το σύστημα infotainment διαθέτει επίσης νέα γραφικά που δείχνουν την ποιότητα του αέρα μέσα και έξω από το όχημα.

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS