Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Opel Corsa από 17.900 ευρώ: Τι κινητήρα & τι εξοπλισμό παίρνω;

 Σχολιάστε 
4.956 Επισκέψεις στο άρθρο
Opel Corsa από 17.900 ευρώ: Τι κινητήρα & τι εξοπλισμό παίρνω;
2 Φωτογραφίες »

- 2.500 ευρώ φθηνότερο το ατμοσφαιρικό Corsa των 75 ίππων με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο
- Έχει στάνταρ μεγάλη οθόνη 10 ιντσών, ζάντες αλουμινίου & πλήρη σουίτα με συστήματα υποβοήθησης οδηγού
- Βγαίνει ακόμη σε turbo εκδόσεις βενζίνης, σε ήπια υβριδικούς & σε αμιγώς ηλεκτρικά σύνολα
- Μουράτο σε εμφάνιση, με την μοντέρνα μάσκα Vizor που καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος

2.500 ευρώ φθηνότερο το ατμοσφαιρικό Corsa των 75 ίππων με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο

Από σημαντικά χαμηλότερη τιμή ξεκινά το best-seller του 2023, το Opel Corsa. Πιο συγκεκριμένα, η εισαγωγική έκδοση κοστίζει πια 17.900 ευρώ, 2.500 ευρώ κάτω σε σχέση με την τιμή καταλόγου, χάρη στην προωθητική ενέργεια που «τρέχει» η ελληνική αντιπροσωπεία. Η τιμή αυτή αφορά ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.199 κ.εκ., σύνολο που αποδίδει 75 ίππους και 118 Nm ροπής. Ένα 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο στέλνει την κίνηση στους εμπρός τροχούς, με την Opel να ανακοινώνει μέση κατανάλωση 5,4 λτ./100 χλμ. (τελική ταχύτητα 174 χλμ./ώρα, εκπομπές ρύπων που απαλλάσσουν από τέλη κυκλοφορίας).

Έχει στάνταρ μεγάλη οθόνη 10 ιντσών, ζάντες αλουμινίου & πλήρη σουίτα με συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Σε εξοπλιστικό επίπεδο, το Opel Corsa της έκδοσης Edition Pack είναι «γεμάτο», με πολλές ανέσεις, κομφόρ αλλά και μια πλούσια σουίτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Μεταξύ άλλων βλέπουμε στάνταρ 10άρα οθόνη αφής για το infotainment, οθόνη ενημέρωσης του οδηγού DIC 3,5 ιντσών,  πλήρη LED φωτισμό (ημέρας, ομίχλης και απλούς προβολείς), πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, air-condition, μηχανικά αναδιπλούμενους καθρέπτες και 16άρες ζάντες αλουμινίου. Όσον αφορά τα τις τεχνολογίες υποβοήθησης, το Opel Corsa της έκδοσης Edition Pack φέρει στάνταρ αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αισθητήρα αναγνώρισης σημάτων Κ.Ο.Κ., σύστημα προειδοποίησης παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και σύστημα ειδοποίησης κόπωσης οδηγού.


Το πάνω μέρος της καμπίνας του Opel Corsa καλύπτεται από μαλακό υλικό και φέρει τους αεραγωγούς, ενώ από κάτω ακριβώς στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται η οθόνη αφής.
2 Φωτογραφίες »

Το πάνω μέρος της καμπίνας του Opel Corsa καλύπτεται από μαλακό υλικό και φέρει τους αεραγωγούς, ενώ από κάτω ακριβώς στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται η οθόνη αφής.

Βγαίνει ακόμη σε turbo εκδόσεις βενζίνης, σε ήπια υβριδικούς & σε αμιγώς ηλεκτρικά σύνολα

Πέραν του ατμοσφαιρικού μοτέρ, το Opel Corsa διατίθεται ακόμη σε turbo κινητήρες βενζίνης στα 100 άλογα (χειροκίνητο 6-τάχυτο και 8άρι αυτόματο) και τα 130 άλογα (8-τάχυτο κιβώτιο), αλλά και σε δύο ήπια υβριδικά σύνολα στα 100 και τα 136 άλογα (αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων). Τέλος, στην γκάμα του Opel Corsa βλέπουμε δύο ακόμη ηλεκτρικές εκδόσεις, με 136 και 156 ίππους.

Μουράτο σε εμφάνιση, με την μοντέρνα μάσκα Vizor που καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος

Σχεδιαστικά, δεν αλλάζει κάτι ανά έκδοση, με το Opel Corsa να είναι ένα από τα πιο μοντέρνα μικρά μοντέλα της αγοράς. Χαρακτηριστικότερη όλων είναι η μάσκα Opel Vizor, όπου μια μαύρη φάσα έρχεται να αντικαταστήσει την γρίλια, ενώ μέσα της ενσωματώνονται τα LED φωτιστικά σώματα (στα έξτρα θα συναντήσουμε τα Intelli-Lux LED matrix light φώτα που περιλαμβάνουν 14 -αντί για 8 που ήταν πριν- ανεξάρτητα στοιχεία LED) αλλά και το έμβλημα της Opel στο κέντρο. Συγχρόνως έχουν μεγαλώσει οι αεραγωγοί στον προφυλαχτήρα, ενώ τέλος στο πίσω μέρος βλέπουμε πως η ονομασία του μοντέλου αναφέρεται ολογράφως στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.

Autotriti.gr
CADDY NEW EDITION