ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην ανάκληση ενός εκατομμυρίου οχημάτων προχωρά η Mercedes-Benz σε όλο τον κόσμο.

Στην ανάκληση ενός εκατομμυρίου οχημάτων προχωρά η Mercedes-Benz σε όλο τον κόσμο.

Παγκόσμια ανάκληση Mercedes

3.380 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2017)

Μια ανάκληση μεγάλων διαστάσεων σε παγκόσμια κλίμακα ανακοίνωσε η γερμανική φίρμα, μετά από 51 πυρκαγιές που ξέσπασαν σε αυτοκίνητα. Δείτε τώρα ποια μοντέλα αφορά και για ποιο λόγο γίνεται.

Η Daimler, θυγατρική εταιρεία της Mercedes-Benz, προχωρά σε ανάκληση ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα μοντέλων C-Class, E-Class, CLA, GLA και GLC, που κατασκευάστηκαν στο διάστημα από το 2015 έως και το 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στα προαναφερθέντα μοντέλα υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς, λόγω ελαττωματικής ασφάλειας στο συστήμα εκκίνησης του κινητήρα (μίζα), χωρίς ωστόσο να έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός ή κάποιο δυστύχημα μέχρι στιγμής. Εν τούτοις, υπάρχουν 51 κρούσματα πυρκαγιάς, εκ των οποίων τα 30 έχουν σημειωθεί στις Η.Π.Α.
 

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως περισσότερα από 300.000 αυτοκίνητα βρίσκονται στην Αμερική, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για το που βρίσκονται τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που επηρεάζονται.

Τέλος, η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε πως στα νέα μοντέλα, τα οποία πρόκειται να πωληθούν έχει διορθωθεί το πρόβλημα, μετά από αντικατάσταση των ελαττωματικών μερών. Όσον αφορά την αμερικάνικη αγορά οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν στα τέλη Μαρτίου, ενώ για την Ευρώπη δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Autotriti.gr