Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπουμε ένα από τα 30 αυτοκίνητα.

Παιδιά έπαιξαν συγκρουόμενα με Ι.Χ

2.637 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2018)

Μια ομάδα παιδιών στη νοτιοδυτική Κίνα αποφάσισε να παίξει συγκρουόμενα, απλά αντί να πάει στο Λούνα Παρκ, προτίμησε να το κάνει με κανονικά αυτοκίνητα. Δείτε το αποτέλεσμα.

Πάνω από 30 ηλεκτρικά αυτοκίνητα κατέστρεψε μια ομάδα πιτσιρικάδων, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση ενός 10χρονου φίλου τους και έπαιξαν συγκρουόμενα με τα αυτοκίνητα που βρίσκονται σε μια αντιπροσωπεία στην περιοχή Chongqing.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του σε μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, ένας δεκάχρονος  ο οποίος αναφέρεται με το όνομα Xiao Yu, αντιλήφθηκε πως τα αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης του εμπόρου ήταν ξεκλείδωτα και πάνω στη μίζα ήταν αφημένα τα κλειδιά. Έτσι μπήκε μέσα σε ένα απ όλα αυτά και ξεκίνησε να το οδηγεί, ενώ δεν δίστασε να καλέσει και τους φίλους του να κάνουν και αυτοί το ίδιο.


Όπως είναι φυσικό τα αυτοκίνητα άρχισαν να τρακάρουν το ένα με το άλλο, με τελικό απολογισμό να υποστούν ζημιές σε πάνω από 30 οχήματα, το κόστος των οποίων ξεπερνούν τα 200.000 γουάν (περίπου 25.500 ευρώ).
 
Όταν ο έμπορος ανακάλυψε τη συνέβαινε ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες και εντόπισαν τα παιδιά και εν συνεχεία ενημερώθηκαν οι γονείς τους. Πλέον ο έμπορος ζητά από τους γονείς των άτακτων πιτσιρικάδων να τον αποζημιώσουν για τις ζημιές, ωστόσο δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής πως θα ολοκληρωθεί το όλο θέμα.

HUYNDAI
Autotriti.gr