Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

To Kia Imagine Concept.

Πανίσχυρο το ηλεκτρικό crossover της Kia

4.025 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2020)

Μεγάλες είναι οι προσδοκίες που υπάρχουν από το ηλεκτρικό crossover της Kia που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το επόμενο έτος.


To Kia Imagine Concept.

To Kia Imagine Concept.


Έτοιμη να επεκτείνει την γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της με ένα νέο crossover που θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της είναι η Kia σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Το επερχόμενο αυτό μοντέλο θα βασιστεί στο Imagine Concept που έκανε ντεμπούτο στην περσινή Έκθεση της Γενεύης και όπως αναφέρει το Autoexpress, η κορυφαία του έκδοση θα είναι τόσο ισχυρή που θα μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα και supercars σε επιτάχυνση.

Το Αutoexpress κάνει λόγο χαρακτηριστικά πως το 0-100 θα γίνεται σε λίγότερο από 3 δευτερόλεπτα την ίδια στιγμή που η ηλεκτρική του αυτονομία θα είναι 483 χιλιόμετρα και ότι θα μπορεί να φορτιστεί σε λιγότερο από 20 λεπτά. Η Kia ουσιαστικά θέλει να επωφεληθεί από την συνεργασία της με την κροατική Rimac, τοποθετώντας στα εσώψυχα του μοντέλου το ηλεκτρικό σύστημα 800 Volt που βρίσκεται και στην Porsche Taycan.

Eάν οι φήμες βγουν αληθινές, η εμφάνιση του μοντέλου δεν θα μοιάζει σε τίποτα με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από την Kia. H coupe οροφή του concept θα μεταφερθεί αυτούσια στο μοντέλο παραγωγής μαζί με την μοντέρνα γρίλια, τις κομψές γραμμές του και τις νέες ζάντες.

Το ηλεκτρικό crossover της Kia φαίνεται πως θα ντεμπουτάρει μέσα στο 2021.
 

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS