Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Παρουσίασε νέο ηλεκτρικό concept η Chrysler!

2.941 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2021)

Το πρώτο Chrysler μοντέλο μετά από πολύ καιρό έκανε την εμφάνισή του με 5 οθόνες και με μπαταρίες που υπόσχονται αυτονομία έως 805 χιλιόμετρα.

Ο όμιλος Stellantis (Peugeot, Citroen, DS, Fiat, Alfa Romeo) αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στην «Ημέρα Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου» που διοργάνωσε, ωστόσο ένα από αυτά που τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας ήταν το ηλεκτρικό πρωτότυπο Chrysler που ήρθε στο φως, όταν η συζήτηση έφτασε στην νέα αρχιτεκτονική που θα δώσει στα μοντέλα του ο όμιλος.


Η καμπίνα είναι υπερσύγχρονη.

Η καμπίνα είναι υπερσύγχρονη.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Πληροφορίες για το concept αυτό δεν υπάρχουν, με εξαίρεση πως γνωρίζουμε ήδη πως θα είναι πλήρως ηλεκτρικό και πως, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχει μοντέρνο και σύγχρονο σχεδιασμό τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Επειδή στο αυτοκίνητο δεν βλέπουμε υπερβολές, όπως πχ. εξωγήινη σχεδίαση και φουτουριστικό εσωτερικό, κάποιοι θεωρούν πως το μοντέλο δεν θα αργήσει να μπει σε παραγωγή, ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμιά σχετική επιβεβαίωση από τον όμιλο Stellantis.

Η σχεδίαση συνδυάζει στοιχεία σεντάν και crossover.

Η σχεδίαση συνδυάζει στοιχεία σεντάν και crossover.


Επειδή αναφερθήκαμε στο εσωτερικό, πρέπει να σημειώσουμε πως το Chrysler έχει στην καμπίνα του συνολικά 5 ψηφιακές οθόνες τελευταίας τεχνολογίας. Μια χρησιμεύει ως πίνακας οργάνων και βρίσκεται πίσω από το τιμόνι, μια βρίσκεται στο κέντρο και είναι η βάση του συστήματος ψυχαγωγίας ενώ μια ακόμα βρίσκεται μπροστά από τον συνοδηγό. Οι άλλες δύο βρίσκονται τοποθετημένες στα μπροστινά καθίσματα, ώστε να χρησιμοποιούνται από τους επιβάτες που κάθονται πίσω.

To αυτοκίνητο φαίνεται πως συνδυάζει στοιχεία ενός τετράθυρου σεντάν και ενός crossover, θέλοντας να προσφέρει τα καλύτερα στοιχεία των δύο αυτών τόσο διαφορετικών κόσμων. Ο όμιλος Stellantis άφησε να εννοηθεί πως το αυτοκίνητο βασίζεται στη νέα STLA Large πλατφόρμα που εξοπλίζεται με μπαταρίες χωρητικότητας από 101 μέχρι 118 kWh που προσφέρουν αυτονομία έως 805 χιλιόμετρα.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
TRANSIT VS BOXER