Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παρουσιάζει το Seven Concept η Hyundai
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρουσιάζει το Seven Concept η Hyundai

3.373 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2021)

Η Hyundai εργάζεται πάνω σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται να αποκαλύψει το Seven Concept, το οποίο δείχνει το όραμά της προς αυτή την κατεύθυνση.

Δύο teaser εικόνες του Hyundai Seven Concept, το οποίο προμηνύει ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό crossover, δημοσίευσε επίσημα η εταιρεία λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του πρωτότυπου, που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες στις 17 Νοεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Φωτιστικά σώματα με τη μορφή pixel

Δυστυχώς η εικόνα του εξωτερικού μέρους που έχουμε στη διάθεσή μας δεν είναι καθόλου αποκαλυπτική. Παρουσιάζει μία ματιά στην μπροστινή γωνία του Seven, όπου ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα με τη μορφή pixel. Το ένα σετ φώτων έχει τρεις κάθετες λωρίδες κατά μήκος της γωνίας στον προφυλακτήρα, ενώ το άλλο εκτίνεται μπροστά από το καπό.  
 

Ίσως με τρεις σειρές καθισμάτων 

Αξίζει να σημειωθεί πως μία teaser εικόνα από τον περασμένο Σεπτέμβριο έδωσε μια καλύτερη ματιά στο εξωτερικό του Seven Concept (γκαλερί). Όπως φαίνεται το πρωτότυπο που θα αποκαλυφθεί θα έχει κομψή κεκλιμένη οροφή, ενώ δεν αποκλείεται στο εσωτερικό του να δούμε και μία τρίτη σειρά καθισμάτων.
 

Καθίσματα... πολυθρόνες 

Η δεύτερη teaser εικόνα αφορά το εσωτερικό και συγκεκριμένα το κάθισμα του Seven Concept. Όπως βλέπουμε αυτό είναι σε μορφή πολυθρόνας μοντέρνου σχεδιασμού. Το κάτω τμήμα φαίνεται να έχει ξύλινη επένδυση και το υπόλοιπο είναι ύφασμα. Η εταιρεία λέει ότι η καμπίνα χρησιμοποιεί βιώσιμα υλικά για να διατηρήσει το ηλεκτρικό SUV φιλικό προς το περιβάλλον.
 

Πιθανότατα θα ονομαστεί Ioniq 7

Η Hyundai λέει ότι αυτό το μοντέλο θα είναι τελικά μέρος της οικογένειας Ioniq. Προφανώς, δεδομένου του ονόματός του, αυτό θα λέγεται Ioniq 7 και όταν θα μπει στις αγορές θα πλαισιώσει το υπάρχον Ioniq 5 και το επερχόμενο Ioniq 6. Οι φήμες λένε πως το Ioniq 7 θα βασίζεται σε μία εκτεταμένη έκδοση της πλατφόρμας E-GMP, ενώ το μοντέλο παραγωγής υπολογίζεται πως θα λανσαριστεί στις αγορές το 2024.

Ακόμα ένα ηλεκτρικό από τη Hyundai!
-Στις 17 Νοεμβρίου αποκαλύπτει το πρωτότυπο SUV, Seven.
-Εσωτερικό με πολυθρόνες και ίσως τρεις σειρές καθισμάτων.
-Το 2024 στις αγορές, πιθανότατα με την ονομασία Ioniq 7.
Καλά τα ηλεκτρικά, αλλά θα παρουσιάσει και κάνα υδρογονοκίνητο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
Autotriti.gr