Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πέθανε σε δυστύχημα με snowmobile ο Ken Block!

Πέθανε σε δυστύχημα με snowmobile ο Ken Block!

7.955 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2023)

Τη ζωή του σε ηλικία 55 ετών έχασε ο Ken Block, ο οποίος πέθανε σε δυστύχημα με snowmobile!

Μόλις 55 ετών

Είδηση που σοκάρει έρχεται από τις ΗΠΑ στην «αυγή» του 2023, καθώς ο Ken Block έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με snowmobile! Ο διάσημος οδηγός ράλι και τηλεοπτικός σταρ της σειράς Gymkhana ήταν μόλις 55 ετών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δυστύχημα με snowmobile στην Γιούτα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τα Μέσα των ΗΠΑ, ο Block οδηγούσε ένα snowmobile σε μια απότομη πλαγιά όταν αυτό αναποδογύρισε και προσγειώθηκε από πάνω του. Λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τα τραύματα που υπέστη στο συγκεκριμένο τροχαίο. Η τραγική αυτή είδηση επιβεβαιώνεται και από την επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Wasatch, στην Γιούτα των ΗΠΑ που ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα.

Ταλαντούχος οδηγός και επιχειρηματίας

Ο Ken Block ήταν ένας πραγματικά ταλαντούχος οδηγός που πραγματοποιούσε ακραία τρικς που δύσκολα μπορούν άλλοι να κάνουν. Χρησιμοποιούσε σκέιτμπορντ, σνόουμπορντ και μοτοσικλέτες, εκτός φυσικά από τα ειδικά κατασκευασμένα αυτοκίνητα και αυτοκίνητα ράλι. Φυσικά πολλοί είναι αυτοί που έχουν γνωρίσει τις ικανότητές του χάρη στη σειρά Gymkhana, που προβάλλονταν και σε βίντεο στο youtube από το 2008. Επίσης ο Block ήταν εξίσου επιτυχημένος ως επιχειρηματίας, αφού με τον παιδικό του φίλο από το κολλέγιο Damon Way, ίδρυσαν την εταιρεία skate DC Shoes στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Η φίρμα αναπτύχτηκε ταχέως μεγαλώνοντας έτσι τη φήμη του Block για να ακολουθήσουν μετά όλα όσα γνωρίζουμε.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Autotriti.gr