Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σχεδόν μετά από μία δεκαετία η επιστροφή του Hummer είναι πλέον και επίσημη.

Πήρε αναβολή η πρεμιέρα του ηλεκτρικού Hummer

1.895 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2020)

Το ντεμπούτο του ηλεκτρικού Hummer δεν θα γίνει τελικά στις 20 Μαΐου, ωστόσο η ημερομηνία του εμπορικού του λανσαρίσματος παραμένει ίδια.

Την επ αόριστον αναβολή της παρουσίασης του ηλεκτρικού GMC Hummer ανακοίνωσε η General Motors λόγω του ότι η πανδημία έχει οδηγήσει στον κλείσιμο των περισσότερων εγκαταστάσεων και δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της εταιρείας.

Το αρχικό πλάνο, όπως είχε αυτό διαμορφωθεί από την διαφημιστική καμπάνια, προέβλεπε την παρουσίαση του μοντέλου κατά την διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης στις 20 Μαΐου στο Detroit με καλεσμένους εκατοντάδες ανθρώπους από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης, του αυτοκινήτου και της show-biz. Η εταιρεία πλέον γνωστοποιεί πως το ντεμπούτο του θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση της General Motors αναφέρει: «Αν και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δείξουμε το GMC Hummer EV στον κόσμο, θα επαναπρογραμματίσουμε την ημερομηνία αποκάλυψης του. Εν τω μεταξύ, οι εργασίες για την ανάπτυξή του συνεχίζονται και βρίσκονται σε καλό δρόμο. Σας καλούμε όλους να μείνετε συντονισμένοι για μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απίστευτες ικανότητες αυτού του σούπερ οχήματος».

Από την άλλη πλευρά, η GM σημειώνει πως τόσο η παραγωγή όσο και το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου δεν θα μετατεθούν σε άλλη ημερομηνία και συνεπώς θα πραγματοποιηθούν κάποια στιγμή το φθινόπωρο του 2021. Σύμφωνα  με επιβεβαιωμένες πληροφορίες το ηλεκτρικό Hummer θα έχει την ισχύ 1.000 ίππων (1.014 PS), ενώ η ροπή στρέψης θα φτάνει τα 15.574 Nm. Αυτό θα επιτρέπει στο pickup να φτάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε περίπου τρία δευτερόλεπτα.
 

Mercedes
Autotriti.gr