«Θύματα» τρεις Supra είχε τροχαίο με αυτοκινητάμαξα

3.044 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

Πριν βρουν καλά-καλά τους νέους τους ιδιοκτήτες, τρεις ολοκαίνουριες Supra θα πρέπει να επιστρέψουν πίσω στις εγκαταστάσεις της Τοyota...


Σημαντικές ζημιές υπέστησαν τρεις ολοκαίνουριες Toyota Supra που βρισκόντουσαν πάνω σε μία αυτοκινητάμαξα όταν αυτή ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, χωρίς ωστόσο να έχουν έρθει στο φως περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι το περιστατικό συνέβη στην Ουγγαρία ενώ φαίνεται ξεκάθαρα πως η γκρι Supra δέχθηκε το μεγαλύτερο μέρος του σφοδρού χτυπήματος, αφού έχει σχεδόν διαλυθεί όλο το πίσω δεξιά μέρος του αυτοκινήτου. Πιο «φθηνά» φαίνεται πως την γλίτωσε η άσπρη Supra μιας και οι ζημιές περιορίζονται στο πίσω μέρος στο σύστημα εξάτμισης και στα φώτα, ενώ κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως επίσκεψη σε εξειδικευμένο φανοποιείο θα χρειαστεί και μια τρίτη κόκκινου χρώματος Supra που δεν φαίνεται στην φωτογραφία.

Υπενθυμίζουμε πως η νέα Supra έχει κάτω από καπό τον 6κύλινδρο σε σειρά υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο κινητήρα απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής. Χάρη στο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (με δύο modes Νοrmal και Sport) έχει την δυνατότητα να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα (με Launch Control) και να φτάνει μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.

Η τιμή της νέας Toyota Supra -στην μόνη διαθέσιμη- εξοπλιστική έκδοση Premium θα ξεκινά για την Ελλάδα από 85.000 ευρώ.
 

Hyundai
NISSAN