Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Honda CR-V
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Honda CR-V

Πλήρως καινοτόμο το νέο CR-V

2.765 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2017)

Το νέο CR-V πρωτοπορεί σε όλα τα επίπεδα ενός σύγχρονου αυτοκινήτου της κατηγορίας SUV, φέρνοντας μαζί του νέες τεχνολογίες και αισθητικές προσθήκες στο πλαίσιό του.

Το CR-V ανήκει σε μία νέα σειρά προηγμένων και σπορ οχημάτων της Honda, που επιβεβαιώνουν την πρωτοποριακή προσέγγιση της μάρκας σε μηχανολογικές και τεχνολογικές λύσεις οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πελατών της. Η έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων είναι άμεσα διαθέσιμη μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda στην έκδοση Elegance στην τιμή των 37.600 ευρώ.

Honda CR-V

Honda CR-V

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η σειρά πετρελαιοκινητήρων του CR-V, έχει ήδη αυξηθεί με την προσθήκη του τετρακύλινδρου 1.6L i-DTEC 160 PS της σειράς Earth Dreams Technology της Honda, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013 ως 1.6 L i-DTEC με 120 PS.
Αυτός ο μοναδικός για την Ευρώπη κινητήρας, αντικαθιστά τη μονάδα 2.2L i-DTEC diesel.
Με την υποστήριξη ενός συστήματος υπερσυμπίεσης δύο σταδίων, προσφέρει υψηλότερη ισχύ και καλύτερη καμπύλη ροπής, σε συνδυασμό με κορυφαία απόδοση και σημαντικά μειωμένες εκπομπές CO2. Σαν αποτέλεσμα, ο νέος κινητήρας έχει την καλύτερη αναλογία ισχύος - κατανάλωσης που υπάρχει στην κατηγορία.

Το CR-V διατίθεται τώρα και με ένα νέο, αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων που αντικαθιστά το προηγούμενο πεντατάχυτο αυτόματο. Το νέο κιβώτιο προσφέρει πλείστα πλεονεκτήματα σε πραγματικές συνθήκες στους Ευρωπαίους καταναλωτές. Διαθέτει πιο ευρεία κλιμάκωση σχέσεων, μια πολύ κοντή πρώτη σχέση που διασφαλίζει γρήγορη και δυναμική εκκίνηση, ενώ η μακριά μέγιστη σχέση έχει σαν αποτέλεσμα μειωμένες στροφές του κινητήρα και κατΆ επέκταση μειωμένα επίπεδα κατανάλωσης και θορύβων σε ταχύτητες ταξιδιού.

Με μεγαλύτερο αριθμό σχέσεων και μειωμένη μεταβολή στροφών κινητήρα σε κάθε αλλαγή προσφέρει επίσης καλύτερη απόκριση στις εντολές του οδηγού, αλλά και πιο ομαλές αλλαγές που δίνουν την αίσθηση μιας πιο γραμμικής και αρμονικής επιτάχυνσης.
Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις της 4ης γενιάς CRV η εξωτερική σχεδίαση χαρακτηρίζεται από την ανανεωμένη μάσκα και τους  προβολείς . Ο προφυλακτήρας και η ποδιά αυξάνουν το πλάτος του CR-V υποδηλώνοντας βελτιωμένη ευστάθεια, ενώ παράλληλα χαμηλώνουν το οπτικό κέντρο βάρους του αυτοκινήτου.

Οι κομψοί εμπρός προβολείς χρησιμοποιούν ισχυρούς λαμπτήρες αλογόνου, φώτα ημέρας LED και φώτα τύπου προτζέκτορα HID, χαρίζοντας στο αυτοκίνητο μία τολμηρή φυσιογνωμία και βελτιστοποιώντας παράλληλα την ορατότητα του δρόμου σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού.
Πίσω, τα φωτιστικά σώματα LED προσδίδουν στο CR-V μία πιο τρισδιάστατη εμφάνιση. Επίσης διατίθενται νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17- και 18-ιντσών, που συμπληρώνουν τις εξωτερικές αναβαθμίσεις και υπογραμμίζουν το βελτιωμένο δυναμισμό του CR-V.

Ο στόχος της Honda για τη δημιουργία ενός κομψότερου και λειτουργικότερου
εσωτερικού επιτεύχθηκε με ένα χρωμιωμένο ένθετο που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό και με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας σε βασικές επιφάνειες. Το ταμπλό έχει σχεδιαστεί με κριτήριο την καλύτερη ορατότητα και πρόσβαση στη νέα οθόνη αφής επτά ιντσών και το σύστημα Honda Connect, ενώ ένα συρόμενο υποβραχιόνιο (60 mm εμπρός/πίσω) ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα αυξάνει την ευελιξία και άνεση.

Το CR-V θα περιλαμβάνει το σύστημα ήχου και πληροφόρησης αυτοκινήτου, το  Honda Connect. Το Honda Connect προσφέρει άνεση και συνδεσιμότητα εν κινήσει, με κύρια χαρακτηριστικά τα DAB / FM / AM και διαδικτυακό ραδιόφωνο, συνδεσιμότητα Bluetooth, internet browsing, δορυφορική πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας για το παρκάρισμα (rear-view parking camera).
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL