Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 30 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην δυτικό αεροδρόμιο.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 30 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην δυτικό αεροδρόμιο.

Πλησιάζει η «Αυτοκίνηση 2016»

3.926 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2016)

Ένας μήνας έμεινε για το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και η έκθεση «Αυτοκίνηση 2016» φέρεται να είναι έτοιμη να πάρει την σκυτάλη αμέσως μετά ώστε να υποδεχθεί τα νέα μοντέλα. Δείτε που και πότε θα πραγματοποιηθεί.

Η ανάγκη για προβολή των νέων μοντέλων, των καινοτόμων τεχνολογιών και των προωθητικών ενεργειών είναι μεγαλύτερη μετά τις αλλαγές στην φορολογία των οχημάτων. Καθοριστικό ρόλο στην άμεση ενημέρωση των υποψήφιων αγοραστών θα παίξει η Έκθεση Αυτοκινήτου στην Ελλάδα, «Αυτοκίνηση 2016». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 30 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο). 
Ένα ακόμα στοιχείο που ενισχύει το ενδιαφέρον για την Έκθεση Αυτοκινήτου (Αυτοκίνηση 2016), είναι το γεγονός ότι θα έχει προηγηθεί η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (1-16 Οκτωβρίου 2016) όπου πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ανακοινώσει παγκόσμιες πρεμιέρες καινούριων μοντέλων. 
Οι αντιπροσωπείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, προγραμματίζουν τα νέα μοντέλα που θα εμφανιστούν στο Παρίσι, να πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016». 
Ήδη, η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων αγκάλιασε την φετινή διοργάνωση ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή και άλλων εταιρειών. Ειδικότερα θα συμμετέχουν οι Alfa Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Volkswagen και Volvo.
Οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι θα ενημερώσουν τους καταναλωτές μεταξύ άλλων για τα νέα μοντέλα, τις νέες τιμές, τις προωθητικές ενέργειες και τα νέα προγράμματα τους. Επίσης, θα υπάρχουν προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και συντήρησή τους. 
Στην Αυτοκίνηση 2016, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν μοντέλα αυτοκινήτων στα προγραμματισμένα test drive. Ένα ακόμα νέο στοιχείο είναι η προσθήκη επιπλέον 2.500 τ.μ. εκθεσιακού εσωτερικού χώρου, που αναβαθμίζει την συνολική εικόνα της έκθεσης και θα δώσει την δυνατότητα συμμετοχής περισσοτέρων εισαγωγέων αντιπροσώπων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
KIA VANS IAA