Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οδική συμπεριφορά: Περισσότερο άνετη & με στάνταρ ανάρτηση πίσω πολλαπλών συνδέσμων η EQA

 Σχολιάστε 
43.488 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2024)
Πίσω από το τιμόνι της Mercedes EQA 250+ γίνεσαι άμεσα αποδέκτης της tοp ποιότητας κύλισης, της εξαιρετικής ηχομόνωσης και της τονισμένης άνεσης που εξασφαλίζεται με την στάνταρ παρουσία πίσω ανάρτηση
2 Φωτογραφίες »

Πίσω από το τιμόνι της Mercedes EQA 250+ γίνεσαι άμεσα αποδέκτης της tοp ποιότητας κύλισης, της εξαιρετικής ηχομόνωσης και της τονισμένης άνεσης που εξασφαλίζεται με την στάνταρ παρουσία πίσω ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων.

Στο δρόμο, οι δύο Mercedes παρουσιάζουν το αρχοντικό «πάτημα» της σιγουριάς και της ασφάλειας που περιμένει κανείς από τα μοντέλα της luxury γερμανικής μάρκας. Οδηγώντας την EQA 250+ θα εκτιμήσεις περισσότερο τον αθόρυβο χαρακτήρα της στην παραμικρή επιτάχυνση, αφού δεν περνά σχεδόν το παραμικρό μέσα στην καμπίνα. Εξάλλου, λόγω του μεγαλύτερου βάρους της (2.050 κιλά) ταιριάζει πιο ήρεμο στιλ και απαλές κινήσεις σε πεντάλ και τιμόνι, με την στάνταρ πίσω ανάρτηση με πολλαπλούς συνδέσμους αφενός να εξασφαλίζει δυνατό κράτημα, αφετέρου να διαχειρίζεται με εντυπωσιακή άνεση τις προκλήσεις των ελληνικών δρόμων.


Οδηγώντας την Mercedes GLA 250e βλέπεις πρόσφυση με μεγάλα περιθώρια, ελάχιστη κλίση και ένας πλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο που σου επιτρέπουν να κινηθείς και σε πιο γρήγορους ρυθμούς.
2 Φωτογραφίες »

Οδηγώντας την Mercedes GLA 250e βλέπεις πρόσφυση με μεγάλα περιθώρια, ελάχιστη κλίση και ένας πλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο που σου επιτρέπουν να κινηθείς και σε πιο γρήγορους ρυθμούς.

 
Πολύ καλή ποιότητα κύλισης έχεις και με την Plug-in υβριδική GLA 250e, που είναι ελαφρύτερη (1.800 κιλά). Εδώ έχουμε ανάρτηση με ημιάκαμπτο άξονα, κάτι ωστόσο το οποίο δύσκολα αντιλαμβάνεσαι χάρη στην πολύ καλή απόσβεση των εγκάρσιων ανωμαλιών. Κατά τα άλλα, η μεγαλύτερη συνδυαστική ισχύς σε πείθει να κινηθείς ελαφρώς πιο γρήγορα (χωρίς κόφτη), με τις κλίσεις να απουσιάζουν και την μπόλικη πρόσφυση να σε κρατά με ασφάλεια, μέσα στην πορεία σου.

Σελίδα 1Ποια Mercedes στα οικογενειακά SUV: Ηλεκτρική EQA 250+ ή Plug-in GLA 250e;
Σελίδα 2Εσωτερικό & Χώροι: Κορυφαία ποιότητα κατασκευής & σύγχρονο ψηφιακό μωσαϊκό με 2-σε-1 οθόνες
Σελίδα 3Κινητήρες: Ηλεκτρική EQA 250+ που κάνει 455 χλμ. ή Plug-in υβριδική GLA 250e που δεν αγχώνεσαι με την αυτονομία
Σελίδα 4Οδική συμπεριφορά: Περισσότερο άνετη & με στάνταρ ανάρτηση πίσω πολλαπλών συνδέσμων η EQA
Σελίδα 5Η γνώμη μας
Σελίδα 6Μετρήσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά & τιμές
AutoΤριτη
SEAT XENOIASTOI