7 φωτογραφίες »

Μέχρι και την έκδοση Allure, η μάσκα του Peugeot 208 κυριαρχείται από την κομψότητα.

Τιμή-εξοπλισμός: Με 5 διαφορετικές επιλογές

76.320 Επισκέψεις στο άρθρο

Με στάνταρ οθόνη αφής και i-cockpit, αλλά και  μοναδικές προσφορές για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα
Το Peugeot 208 από τo βασικό εξοπλιστικό επίπεδο Like έρχεται με ικανοποιητικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ασφάλειας και άνεσης, με αρχική ανώτατη λιανική τιμή τα 13.580 ευρώ για την έκδοση βενζίνης με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,2 PureTech με 75 ίππους. Με το τρέχον προωθητικό πρόγραμμα Summer Sales σε όλες τις εκδόσεις υπάρχουν ιδιαίτερα συμφέρουσες προσφορές, αλλά αυτές τις μαθαίνει κανείς στο κατάστημα. Η αρχική ανώτατη λιανική με τον diesel κινητήρα 1,5 λτ. 100 ίππων είναι 16.500 ευρώ. Πιο αναλυτικά στο εξοπλισμό της έκδοσης μεταξύ άλλων συναντάμε, ηχοσύστημα με 4 ηχεία και μονόχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, Α/C ρυθμιζόμενο από την οθόνη, ηλ. παράθυρα μπροστά, cruise control, i-cockpit (υπερυψωμένος πίνακας οργάνων με οθόνη πληροφοριών LCD, τιμόνι μικρής διαμέτρου και διακόπτες αεροπορικού τύπου), 6 αερόσακους, ESP, αυτόματα φώτα, ζάντες 15 ιντσών και πακέτο συστημάτων υποστήριξης οδήγησης (Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών - Προειδοποίηση για κίνδυνο σύγκρουσης - Lane Keeping Assist - Driver Attention Alert - Αναγνώριση ορίου ταχύτητας).

Από εκεί κα πέρα, η έκδοση Active μεταξύ άλλων διαθέτει επιπλέον της Like, έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, 6 ηχεία, αισθητήρες στάθμευσης πίσω, εκτεταμένη αναγνώριση οδικής σήμανσης, προβολείς LED, ζάντες 16`` και ηλεκτρικούς καθρέφτες. Η συγκεκριμένη έκδοση θα συναντηθεί με κινητήρα 1,2 PureTech 75 PS, 1,2 PureTech 100 PS με χειροκίνητο ή EAT8 αυτόματο κιβώτιο, 1,5 BlueHDi 100 PS με χειροκίνητο ή ΕΑΤ8 κιβώτιο και στο ηλεκτρικό 208-e. H αρχική ανώτατη λιανική τιμή της έκδοσης είναι 14.950 ευρώ.

Χωρίς τον 1,2 PureTech 75 PS, αλλά με τον 1,2 PureTech 130 PS EAT8 είναι διαθέσιμη η έκδοση Allure με τιμή από 17.100 ευρώ (ανώτατη λιανική τιμή πώλησης χωρίς προσφορά του προγράμματος Summer Sales). Eδώ ο εξοπλισμός γίνεται ακόμα πιο πλούσιος προσφέροντας -μεταξύ άλλων και επιπλέον της έκδοσης Αctive- αυτόματο κλιματισμό, πρόγραμμα λειτουργίας Normal και Eco, ψηφιακό 3D πίνακα οργάνων, κουμπί εκκίνησης κινητήρα, ηλ. αναδιπλούμενους εξωτερικούς και ζάντες αλουμινίου 16``.

Στην έκδοση Allure Plus (δεν είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρική έκδοση και στην diesel) η κεντρική οθόνη είναι 10 ιντσών με σύστημα πλοήγησης, ραδιόφωνο DAB και κάμερα οπισθοπορείας ενώ υπάρχει και σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητού. Από 18.600 ευρώ.

Η top έκδοση GT Line προσφέρεται στους ίδιους συνδυασμούς κινητήρα/κιβωτίου με την Allure Plus προσφέροντας όμως σπορτίφ χαρακτηριστικά στην εμφάνιση και στον εσωτερικό διάκοσμο, αλλά στάνταρ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Διαθέσιμη από 21.100 ευρώ.

Τέλος ιδιαίτερης μνείας αξίζει η εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, με την οποία η Peugeot προσφέρει το νέο 208, όπως και όλα τα μοντέλα της, αλλά και η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικά χρηματοδοτικά προγράμματα. Χάρη στο τρέχον προωθητικό πρόγραμμα Summer Sales σε όλες τις εκδόσεις υπάρχουν και ιδιαίτερα συμφέρουσες προσφορές.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

test center
KIA