ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εσωτερικό: Στιβαρά και εργονομικά, έχει μεγαλύτερες οθόνες το Kuga

 Σχολιάστε 
7.114 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2024)
Εσωτερικό: Στιβαρά και εργονομικά, έχει μεγαλύτερες οθόνες το Kuga
4 Φωτογραφίες »

Τόσο το Ford Kuga όσο και το Renault Arkana προσφέρονται πλέον στην ανανεωμένη τους έκδοση και συνδυάζουν την καλή εργονομία και άνεση με το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο. Το Ford Kuga έχει στιβαρό εσωτερικό και διαθέτει μαλακό πλαστικό στο πάνω μέρος του ταμπλό αλλά και επιπρόσθετες μαλακές επενδύσεις σε κρυφά σημεία, όπως χαμηλά στην κεντρική κονσόλα αλλά και στις πίσω πόρτες. Ο οδηγός κάθεται ψηλά, όλα τα χειριστήρια είναι κοντά του και έχει στην διάθεσή του πολλές θήκες για μικροαντικείμενα αλλά μια νέα, μεγάλη οθόνη για το σύστημα infotainment. Με διάσταση στις 13,2 ίντσες συμβαδίζει με τις (αναγκαίες για την εποχή μας) digital απαιτήσεις και «δένει» αρμονικά με τον επίσης ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών.


Οι πίσω επιβάτες θα καθίσουν πιο άνετα στο πίσω κάθισμα του Kuga.
4 Φωτογραφίες »

Οι πίσω επιβάτες θα καθίσουν πιο άνετα στο πίσω κάθισμα του Kuga.


Σε αντίστοιχο επίπεδο κινείται η καμπίνα του Arkana, αφού δεν υστερεί σε ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα και έχει μαλακά υλικά στο πάνω μέρος του ταμπλό και των πορτών (πιο σκληρά πλαστικά έχουν τοποθετηθεί σε κρυφά σημεία πιο κάτω). Highlight είναι σίγουρα η κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής των 9,3 ιντσών με αναβαθμισμένο λογισμικό και έπειτα η μεγάλη οθόνη των 10,2 ιντσών για τον πίνακα οργάνων.

Στον τομέα του εξοπλισμού, αμφότερα θα ικανοποιήσουν τον ιδιοκτήτη με τα συστήματα και τα τεχνολογικά συστήματα που διαθέτουν. Ενδεικτικά, στον εξοπλισμό βρίσκουμε ως στάνταρ: κλιματισμό (2ζωνικός στο Kuga), αναδιπλούμενους καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας, έξυπνα φώτα, cruise control, σύστημα keyless entry και ζάντες αλουμινίου (17 ιντσών το Kuga, 18άρες στο Arkana). Το Kuga έχει επιπλέον κάμερα 360 μοιρών, προβολείς με λειτουργία corner assist και εσωτερικό ambient φωτισμό, ενώ το Arkana προσφέρει ρεζέρβα ανάγκης αντί για κιτ επισκευής στο πορτ-μπαγκάζ.

Σελίδα 1Ποιο Full Hybrid οικογενειακό SUV: Ford Kuga ή Renault Arkana;
Σελίδα 2Εσωτερικό: Στιβαρά και εργονομικά, έχει μεγαλύτερες οθόνες το Kuga
Σελίδα 3Κινητήρες: Επιταχύνει πιο γρήγορα το πιο ισχυρό Kuga
Σελίδα 4Στον δρόμο: «Σιδερώνουν» τις λακκούβες
Σελίδα 5Η γνώμη μας & Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Hyundai
NISSAN