Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Ferrari Dino.

Σχέδιο-πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή για την μελλοντική Ferrari Dino.

Oι φήμες για μία νέα Ferrari Dino ήταν πολλές.

Πολύ μακρινή η αναβίωση της Ferrari Dino

1.847 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2019)

Δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται για τους φίλους της Ferrari σε ότι αφορά τη δημιουργία ενός πιο «προσιτού» (αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη) μοντέλου που θα αναβίωνε την Dino.


Αν και αρχικά είχαν υπάρξει έντονες φήμες που ανέφεραν πως η μάρκα θα έφερνε σύντομα ένα μοντέλο που θα αναβίωνε την Dino και θα «κάθονταν» στην βάση της γκάμας των μοντέλων, κάτι τέτοιο διαψεύστηκε, ωστόσο επιβεβαιώθηκε πως βρίσκεται μέσα στο πλάνο της ιταλικής μάρκας. Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για αυτό το θέμα ο επικεφαλής της Ferrari, Enrico Galliera απάντησε: «Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι κάτι που σχεδιάζουμε σύντομα, ωστόσο δεν είναι κάτι που μας αφήνει αδιάφορους για τη μελλοντική μας στρατηγική».
 
Όπως προαναφέραμε οι φήμες για μία νέα Ferrari Dino ήταν πολλές, αναφέροντας πως το μοντέλο θα λάμβανε ισχύ από μία τροποποιημένη έκδοση του twin-turbo 2,9 λίτρων V6 κινητήρα που βρίσκουμε στις Alfa Romeo Quadrifoglio, ενώ στη συνέχεια ειπώθηκε πως θα υπήρχε και υβριδική βοήθεια για να ανέβαζε ακόμα περισσότερο την ισχύ. Μάλιστα γίνονταν λόγος πως η τιμή της νέας Ferrari θα ήταν κοντά στις 150.000 ευρώ.
 

«Δεν αισθανόμαστε ότι υπάρχει ανάγκη για ένα αρχικό μοντέλο με βάση το κόστος απόκτησης», σχολίασε επιπλέον στα βρετανικά μέσα ο Enrico Galliera.
 
Έτσι όπως όλα δείχνουν η ιταλική φίρμα έχει επικεντρωθεί στο πολύ μεγάλο βήμα που σκοπεύει να κάνει με την κατασκευή του πρώτου της crossover, της Purosangue. Στο θέμα αυτό οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα λανσαριστεί το 2022, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την ιστορία της διάσημης ιταλικής φίρμας.       

Toyota
SEAT XENOIASTOI