Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το πρώτο αυτοκίνητο που θα επωφεληθεί από τη συνεργασία αυτή θα είναι μία «Safari» Porsche 911 Turbo S η οποία θα κρύβει μέσα της το Shadow Drive.

Porsche 911 Turbo S με υβριδική τεχνολογία

1.965 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2020)

Οι εταιρείες Κelly-Moss Road and Race (KMR) και Vonnen βρήκαν κοινό πεδίο δράσης πάνω σε μία Porsche 911 Turbo S, στην οποία αφού αρχικά πήρε το επίθεμα «Safari», την εξόπλισαν με ένα νέο υβριδικό σύστημα που ονομάζεται Shadow Drive.

Ξεκινώντας με τις συστάσεις, η KMR είναι μια αμερικανική εταιρεία με έδρα το Wisconsin που αρέσκεται να κάνει διάφορες μετατροπές όπως για παράδειγμα να παίρνει διάφορες 911 και να τους προσφέρει νέα στοιχεία ακόμα και off-road. Από την άλλη η Vonnen, όπως προαναφέραμε έχει κατασκευάσει ένα υβριδικό σύστημα, το οποίο πλέον θα περάσει στα χέρια της KMR, η οποία θα γίνει ο πρώτος πιστοποιημένος μεταπωλητής και εγκαταστάτης της υβριδικής αυτής τεχνολογίας.
 
Το πρώτο αυτοκίνητο που θα επωφεληθεί από τη συνεργασία αυτή θα είναι μία «Safari» Porsche 911 Turbo S η οποία θα κρύβει μέσα της το Shadow Drive. Σύμφωνα με τις αναφορές των εταιρειών το υβριδικό αυτό σύστημα είναι αρκετά συμπαγές και ελαφρύ χωρίς να ξεφεύγει στον τρόπο λειτουργία του από τα παραδοσιακά, αποτελούμενο από ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μία ελαφριά μπαταρία. Μάλιστα λέγεται πως από τη στιγμή που αφαιρούνται τα πλεονάζοντα εξαρτήματα κατά τη διάρκεια της μετατροπής το επιπλέον βάρος στο αυτοκίνητο από το Shadow Drive ανέρχεται στα 68 κιλά.
 
Αν σε κάποιους φαίνεται υπερβολικό το επιπλέον βάρος, οι άνθρωποι των εταιρειών υποστηρίζουν πως τα οφέλη από την εξοικονόμηση καυσίμου αλλά και την επιπλέον ισχύ των 150 ίππων που προσφέρει, έρχονται για να βάλουν τέλος σε οποιαδήποτε τέτοια άποψη. Να σημειώσουμε πως το σύστημα Shadow Drive απαιτεί την εγκατάσταση του ηλεκτρικού μοτέρ μεταξύ του κινητήρα καύσης και του κιβωτίου ταχυτήτων.  
 
Τέλος, η ανακοίνωση δεν αναφέρει το κόστος της όλης μετατροπής για την 911, ενώ υπογραμμίζει πως σε όσους επιθυμούν να πάρουν μία «γεύση», προσφέρει ένα δοκιμαστικό μοντέλο για test drive.

Mercedes
LEASING COURIER VS CITAN