Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
5 φωτογραφίες »

Πρεμιέρα για τη νέα Jaguar E-Pace R-Dynamic Black

4.092 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2021)

Τη νέα έκδοση R-Dynamic Black στη γκάμα της E-Pace πρόσθεσε η Jaguar, δίνοντας στο μοντέλο μαύρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά και περισσότερη τεχνολογία.

Πλουσιότερη έκανε τη γκάμα της  E-Pace, η Jaguar μέσω της έκδοσης R-Dynamic Black, η οποία δίνει το παρών και στο εν λόγω SUV. Η νέα έκδοση προσφέρει στιλιστικές αλλαγές στο εξωτερικό, οι οποίες αντικατοπτρίζονται από μαύρα χαρακτηριστικά που εντοπίζονται μεταξύ άλλων στα καπάκια των πλευρικών καθρεπτών, τη γρίλια, στα σήματα που υπάρχουν στο πάνω μέρος των φτερών, αλλά και στις εισόδους αέρα.
 
Στο εσωτερικό, η E-Pace R-Dynamic Black διαθέτει δερμάτινη ταπετσαρία, κλιματισμό, ασύρματο φορτιστή smartphone και το αναβαθμισμένο σύστημα Pivi Pro της Jaguar Land Rover, που περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και καμπύλη οθόνη αφής 11,4 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Η οθόνη αφής διαθέτει επίσης τη νέα, απλοποιημένη δομή στο μενού, που σύμφωνα με την εταιρεία επιτρέπει ότι το 90% των πιο κοινών εφαρμογών μπορούν να εκτελεστούν εύκολα από την αρχική οθόνη.
 
Τα μοντέλα R-Dynamic έχουν επίσης το σύστημα Configurable Dynamics της Jaguar, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να προσαρμόζουν την απόκριση του γκαζιού και του κιβωτίου ταχυτήτων της E-Pace. Από κει και πέρα εάν το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο και με την προαιρετική προσαρμοζόμενη ανάρτηση, το λογισμικό θα επιτρέπει επίσης διαφορετικές διαμορφώσεις.
 
Στους κινητήρες, η έκδοση R-Dynamic Black διατίθεται με τους ήπια υβριδικούς κινητήρες βενζίνης και ντίζελ 2,0 λίτρων όλοι συνδυασμένοι με αυτόματο κιβώτιο 9 ταχυτήτων και τετρακίνηση. Το κόστος του μοντέλου ξεκινά στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας από 40.945 λίρες (περίπου 47.541 ευρώ).

Mercedes
Fia