Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Porsche 911 GTS
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Porsche 911 GTS

Προ των πυλών η νέα 911 GTS

2.812 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2017)

Η Porsche επιστρέφει, εμπλουτίζοντας τον κατάλογο των μοντέλων της με την άφιξη της νέας 911 GTS, η οποία εξοπλίζεται με σύγχρονες καινοτομίες σε όλα της τα τμήματα.

H γκάμα της γερμανικής φίρμας ανανεώνεται και μεγαλώνει τη νέα χρονιά με την έλευση της 911 GTS, η οποία θα είναι διαθέσιμη από το Μάρτιο, σε εκδόσεις Coupe, Cabriolet και Targa.

Porsche 911 GTS

Porsche 911 GTS

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Θα υπάρχει η επιλογή της πίσω κίνησης, αλλά και της μετάδοσης στους τέσσερις τροχούς, με τη νέα 911 GTS να τροφοδοτείται από έναν 3.0-λίτρων, υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα, εκτοξεύοντας την ιπποδύναμη στα 444 άλογα. Η ισχύς θα «περνά» από ένα αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων ή ένα χειροκίνητο, κατΆ επιλογήν του υποψήφιου αγοραστή.

Η νέα Porsche εξοπλίζεται σε όλα τα μηχανικά πεδία, όπως στις αναρτήσεις, στο σύστημα εξάτμισης και στον αναβαθμισμένο υπερσυμπιεστή.
Όσον αφορά στο εξωτερικό μέρος, η 911 GTS, δείχνει το νέο της πρόσωπο με μια πιο «ανάγλυφη» σχεδίαση στο μπροστινό μέρος, μεγαλύτερη αεροτομή, μαύρες λεπτομέρειες στα φανάρια και ζάντες 20 ιντσών.
Η 911 GTS θα κάνει το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Detroit, με τις παραδόσεις να αρχίζουν το Μάρτιο, χωρίς ακόμη να έχουν ανακοινωθεί οι τιμές αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL