Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Προ των πυλών το νέας γενιάς MG ZS - Έρχεται ως υβριδικό με 194 PS

 Σχολιάστε 
6.473 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2024)
Προ των πυλών το νέας γενιάς MG ZS - Έρχεται ως υβριδικό με 194 PS
8 Φωτογραφίες »

- Στις 28 Αυγούστου τα αποκαλυπτήρια
- Θα είναι πιο μοντέρνο εξωτερικά και θα έχει καλύτερα υλικά στο εσωτερικό
- Θα παρουσιαστεί ως φουλ υβριδικό με 194 άλογα
- Ακολουθεί η βενζινοκίνητη και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

Στις 28 Αυγούστου τα αποκαλυπτήρια

To νέας γενιάς ZS crossover θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα η MG την επόμενη εβδομάδα. Το αγγλο-κινεζικό συμπαγές μοντέλο, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017, αναμένεται να αλλάξει ριζικά σε εμφάνιση αλλά και να λάβει νέα παλέτα κινητήρων. Τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν στις 28 Αυγούστου, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα ενδέχεται να φτάσουν στις αντιπροσωπείες μέχρι το τέλος του 2024.

Θα είναι πιο μοντέρνο εξωτερικά και θα έχει καλύτερα υλικά στο εσωτερικό

Τα αποκαλυπτικά teaser δείχνουν πως το νέο ZS θα υιοθετήσει την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της MG. Στο μπροστινό μέρος, η μεγάλη μάσκα θα πλαισιώνεται από επιθετικά φωτιστικά σώματα LED, ενώ πιο πίσω βλέπουμε αρκετά μυώδη χαρακτηριστικά. Πίσω, υπάρχουν ομοιότητες με το MG3, τα φώτα είναι καινούρια, ενώ χαμηλά βλέπουμε δύο απολήξεις εξάτμισης, αν και δεν είναι σαφές αν αυτές είναι λειτουργικές. Το βίντεο δεν μας δείχνει το εσωτερικό, το οποίο αναμένεται να διαθέτει καλύτερης ποιότητας υλικά και πιο περισσότερη τεχνολογία.

Θα παρουσιαστεί ως φουλ υβριδικό με 194 άλογα

Η νέα γενιά του MG ZS θα έρθει εξοπλισμένη με το το υβριδικό σύστημα κίνησης του MG3 hatchback. Το τελευταίο περιλαμβάνει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων απόδοσης 102 ίππων, έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 136 ίππων, ένα αυτόματο κιβώτιο και μια μικρή μπαταρία χωρητικότητας 1,83 kWh, με την συνολική ιπποδύναμη να φτάνει τα 194 άλογα.

Ακολουθεί η βενζινοκίνητη και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

Η MG αναμένεται επίσης να προσφέρει και πάλι το ZS με αποκλειστικά βενζινοκίντη έκδοση μετά το λανσάρισμα. Μια νέα γενιά του ZS EV, το οποίο έφτασε το 2021, έχει επίσης επιβεβαιωθεί, αλλά είναι απίθανο να αποκαλυφθεί μέχρι το 2026. Το σημερινό ηλεκτρικό ZS θα συνεχίσει να πωλείται παράλληλα με το νέο υβριδικό μέχρι τότε. Το νέο ZS EV λέγεται πως θα χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα του ηλεκτρικού MG 4 hatchback.

home pro
Autotriti.gr