Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Θα προχωρήσει ξανά σε εξετάσεις, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, είναι καλύτερα ακόμα και από το Σαββατοκύριακο στη Σιγκαπούρη.

Θα προχωρήσει ξανά σε εξετάσεις, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, είναι καλύτερα ακόμα και από το Σαββατοκύριακο στη Σιγκαπούρη.

Προβλήματα με την πλάτη του Raikkonen

2.487 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2013)

Ο Kimi Raikkonen υποφέρει από πόνους στην πλάτη, ωστόσο κατάφερε να αγωνιστεί στη Σιγκαπούρη και μάλιστα να πάρει την 3η θέση. Τι θα γίνει όμως στο GP της Κορέας;

Ο Φιλανδός είχε προβλήματα με την πλάτη του, αλλά κατάφερε να τα ξεπεράσει και να αγωνιστεί στον αγώνα της Σιγκαπούρης. Εκεί, ο «iceman» είχε μια εκπληκτική εμφάνιση, αφού ξεκίνησε από την 13η θέση και τερμάτισε στο τελευταίο σκαλί του πόντιουμ. Λίγο πριν ανέβει στο βάθρο, ο Sebastian Vettel ρώτησε τον Φιλανδό αν είναι καλά η μέση του και αυτός απάντησε με τον συνηθισμένο λακωνικό τρόπο του ότι είναι μια χαρά.
Θα προχωρήσει ξανά σε εξετάσεις, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, είναι καλύτερα ακόμα και από το Σαββατοκύριακο στη Σιγκαπούρη, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί και στην Κορέα. Μάλιστα, ο πιλότος της Lotus είναι πολύ αισιόδοξος για τον αγώνα του στην πίστα Yeongam, όπου αναμένουμε να τερματίσει πάλι μέσα στους 3.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO