Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το συγκεκριμένο DS7 Crossback έχει ανοιγόμενη οροφή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις παρελάσεις του Γάλλου προέδρου.

Το συγκεκριμένο DS7 Crossback έχει ανοιγόμενη οροφή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις παρελάσεις του Γάλλου προέδρου.

Προεδρικό DS7 Crossback

5.848 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2017)

Οι Γάλλοι είναι γνωστό ότι είναι πολύ περήφανοι για τη χώρα τους οπότε από τη στιγμή που έχουν δικές τους αυτοκινητοβιομηχανίες δε θα δέχονταν ο πρόεδρός τους να χρησιμοποιεί μη-Γαλλικό αυτοκίνητο έτσι η DS δημιούργησε μια ειδική έκδοση του DS7 Crossback αποκλειστικά για τον Emmanuel Macron.

Ο Αμερικανός πρόεδρος χρησιμοποιεί, παραδοσιακά, μια λιμουζίνα Cadillac ή Lincoln. Στις περισσότερες άλλες χώρες, τείνουν να χρησιμοποιούν γερμανικά ή βρετανικά αυτοκίνητα, αλλά το να χρησιμοποιήσει ο πρόεδρός τους κάποιο τέτοιο αυτοκίνητο θα ήταν αδιανόητο για τους Γάλλους από τη στιγμή, μάλιστα, που έχουν δικές τους αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Τι μπορεί, λοιπόν, να γίνει όταν τα περισσότερα Renault, Peugeot και Citroën δεν έχουν το κατάλληλο πρεστίζ για το σκοπό αυτό και μία Bugatti θα ήταν κάτι υπερβολικά ανόητο και ανέφικτο (ακόμα και για τους Γάλλους); Επειδή για όλα τα προβλήματα, όμως, υπάρχει μια λύση οι Γάλλοι τη βρήκαν.
Για την εκλογή του νέου προέδρου Emmanuel Macron, λοιπόν, η PSA δημιούργησε αυτό το ειδικό DS 7 Crossback - βασισμένο στο μοντέλο-ναυαρχίδα της γκάμας του premium παραρτήματος της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά το αναβάθμισε για τον ειδικό αυτό σκοπό.
 
Το προεδρικό DS 7 έχει ένα ειδικό για την περίσταση μπλε χρώμα, με μαύρο δερμάτινο εσωτερικό, επίσημα κρατικά σήματα και σημαίες, και λεπτομέρειες χρυσού στους τροχούς και στην καμπίνα. Το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτού του DS 7 είναι η οροφή η οποία είναι πλήρως ανοιγόμενη ώστε να μετατρέπεται το crossover σε αυτοκίνητο παρελάσεων και να μπορούν οι συγκεντρωμένες μάζες στα Champs-Elysées να δουν το νέο πρόεδρό τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
PEUGEOT