Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tα κίνητρα θα συμβάλουν στην αύξηση του ενδιαφέροντος για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Προνόμια στα ηλεκτρικά οχήματα το Ντουμπάι

1.663 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2017)

Η ανάπτυξη των ηλεκτρικών οχημάτων αποτελεί ένα στοίχημα για την πόλη του Ντουμπάι, κάτι το οποίο αποδεικνύεται με τα προνόμια τα οποία θα δοθούν στους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Αρχή Δρόμων και Μεταφορών (RTA) συνεργάστηκε με την Αρχή  Ηλεκτρισμού και Υδάτων του Ντουμπάι (DEWA), έτσι ώστε εφαρμόσουν τα ωφέλει που θα έχουν οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μέσα στο οποία περιλαμβάνονται η απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά και η δυνατότητα δωρεών στάθμευσης σε συγκεκριμένα σημεία.
 
Συγκεκριμένα η RTA θα απαλλάξει τα ηλεκτρικά από την καταβολή τελών κυκλοφορίας, ενώ θα τους παράσχει δωρεάν το Salik, το οποίο απαιτείται για να χρησιμοποιήσει κανείς τους αυτοκινητόδρομους του Ντουμπάι. Επιπλέον θα τους προσφέρει μοναδικές πινακίδες, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης σε 40 διαφορετικές τοποθεσίες που θα οριστούν μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Τέλος η DEWA θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων να χρησιμοποιούν 100 διαφορετικούς σταθμούς φόρτισης δωρεάν μέχρι το τέλος του 2019.
 
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στα διεθνή μέσα ο διευθύνων σύμβουλος της DEWA Saeed Mohammed Al Tayer, τα κίνητρα αυτά θα συμβάλουν στην αύξηση του ενδιαφέροντος για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με την DEWA να έχει θέσει ως στόχο της τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να αντιπροσωπεύουν το 2% του στόλου οχημάτων της πόλης μέχρι το 2020 και το 10% μέχρι το 2030.      

Mercedes
CUSTOM VS MAXUS