ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μικρά & μικρά SUV: Έρχονται 5 ολοκαίνουργια μοντέλα

 Σχολιάστε 
102.439 Επισκέψεις στο άρθρο
Νέα Alfa Romeo Junior
5 Φωτογραφίες »

Νέα Alfa Romeo Junior

MG 3: Το πρώτο MG με το Hybrid+ σύστημα αποδίδει 194

Κατανάλωση στα 4,4 λτ./100 χλμ. και ιπποδύναμη 194 άλογα υπόσχεται η MG για το νέο MG 3, το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της μάρκας με το Hybrid+ σύστημά της. Το νέο MG 3 βρίσκεται στην καρδιά των μικρών/supermini αυτοκινήτων, έχει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών ή 150.000 χιλιομέτρων.

Alfa Romeo Junior: Το premium SUV πόλης των Ιταλών

Με ξεχωριστή σχεδίαση, διαφορετική από κάθε σύγχρονο μοντέλο της φίρμας, η νέα Alfa Romeo Junior (διαβάστε αναλυτικά τις εντυπώσεις μας από την επίσκεψή μας στην Ιταλία) προσθέτει μία ακόμη premium επιλογή στην κλάση των SUV πόλης. Η μοντέρνα «Ιταλίδα» θα είναι η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo (Elettrica), με την εισαγωγική έκδοση να αποδίδει 156 άλογα και την πιο ισχυρή Veloce να έχει 156 ίππους. Την γκάμα κινητήρων της νέας Junior ολοκληρώνουν δύο mild hybrid επιλογές (Junior Ibrida) στα 136 άλογα, μία 2κίνητη και μία 4κίνητη (Q4).

Citroen C3: Πρώτη φορά ηλεκτρικό, θα βγαίνει επίσης σε βενζίνη & mild hybrid

Crossover εμφάνιση ελέω σημαντικής απόστασης από το έδαφος θα έχει το νέο Citroen C3 (διαβάστε εδώ τις οδηγικές μας εντυπώσεις), το οποίο ισορροπεί ανάμεσα σε supermini και μικρά SUV. Το 4ης γενιάς γαλλικό μοντέλο για πρώτη φορά λανσάρεται με αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο (113 PS), μαζί με την εισαγωγική βενζινοκίνητη (100 PS) και την ήπια υβριδική που θα διατεθεί μελλοντικά. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η τιμή του νέου Citroen C3, μιας και στο εξωτερικό ξεκινά από τα 14-15 χιλιάδες ευρώ.

Kia EV3: Ηλεκτρικό μικρό SUV στα 30.000 ευρώ

Ολοκαίνουργια προσθήκη στην γκάμα της εταιρείας είναι το Kia EV3 (διαβάστε εδώ τις εντυπώσεις μας από την πρεμιέρα του), το αμιγώς ηλεκτρικό SUV πόλης των Κορεατών. Με τιμή που θα γυροφέρνει στα 30.000 ευρώ (σύμφωνα με ανθρώπους της μάρκας), το Kia EV3 ξεκινά με ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους του, έχοντας επίσης μία πολύ μεγάλη για τα δεδομένα της κατηγορίας μπαταρία (Long Range με 81,4 kWh). Στη βάση της γκάμας υπάρχει μπαταρία 58,3 kWh, ενώ και στις δύο περιπτώσεις η ιπποδύναμη ανέρχεται στα 204 άλογα.

Fiat 600: Ηλεκτρικό & mild hybrid το νέο ρετρομοντέρνο crossover

Ανάμεσα στην κατηγορία των μικρών και των μικρών SUV τοποθετεί η Fiat το νέο Fiat 600 (διαβάστε εδώ την πρώτη επαφή μας με το μοντέλο). Με μήκος στα 4,17 μέτρα αλλά και 19,9 εκ. απόστασης από το έδαφος το νέο Fiat 600 έχει άκρως ενδιαφέρουσα εμφάνιση, με τα ρετρομοντέρνα στοιχεία που μας έχουν συνηθίσει οι Ιταλοί. Όσον αφορά την γκάμα κινητήρων, το νέο Fiat 600 θα προσφέρεται σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση (600e στα 156 PS) και σε μία mild hybrid επιλογή (100 PS).

Σελίδα 1Προσεχώς... Ποια σημαντικά αυτοκίνητα περιμένουμε ως το τέλος του 2024;
Σελίδα 2Μικρά & μικρά SUV: Έρχονται 5 ολοκαίνουργια μοντέλα
Σελίδα 3Ανανέωση για Audi A3 & CUPRA Formentor, νέες γενιές για τα SUV Frontera & Kodiaq
Hyundai
Leasing