ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ανανέωση για Audi A3 & CUPRA Formentor, νέες γενιές για τα SUV Frontera & Kodiaq

 Σχολιάστε 
102.441 Επισκέψεις στο άρθρο
Ανανεωμένο Audi A3
4 Φωτογραφίες »

Ανανεωμένο Audi A3

Ανανεωμένο Audi A3: Με design που θυμίζει RS3, έχει για 1η φορά crossover έκδοση Allstreet


Ανανεωμένο CUPRA Formentor
4 Φωτογραφίες »

Ανανεωμένο CUPRA Formentor

Το Audi A3 (δείτε εδώ αναλυτικά) ανανεώθηκε, απέκτησε πιο φρέσκια σχεδίαση, αποκτώντας για πρώτη φορά μία crossover έκδοση. Πιστό στα κινητήρια σύνολα του προ-facelift μοντέλου (βενζίνη, ήπια υβριδικό, diesel, Plug-in hybrid), το ανανεωμένο Audi A3 είναι ακόμη πιο σπορτίφ εμφανισιακά, χάρη στη μεγαλύτερη Singleframe γρίλια και τους έντονους αεραγωγούς που θυμίζουν RS3. Πρεμιέρα στην γκάμα του γερμανικού hatchback κάνει και μία crossover έκδοση, το Audi A3 Allstreet με τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και τις 17άρες ζάντες (αντί για 16 ιντσών).

Ανανεωμένο CUPRA Formentor: «Αγνώριστο», έχει εντελώς νέα σχεδίαση & νέα οθόνη 12,3 ιντσών

Εκτεταμένες αλλαγές θα δούμε στο ανανεωμένο CUPRA Formentor, το οποίο έγινε περισσότερο «αιχμηρό» εμπρός και πίσω. Σημαντικότερη διαφοροποίηση είναι η μύτη «καρχαρία» που έχουμε δει στο Terramar, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει μία μεγαλύτερη οθόνη, στις 12,3 ίντσες. Ανανεωμένη είναι και η γκάμα κινητήρων του οικογενειακού SUV της CUPRA (8 επιλογές), μιας και για 1η φορά υπάρχουν ήπια υβριδικά σύνολα (eTSI), μαζί με τις εκδόσεις βενζίνης (έως 333 ίππους), diesel και Plug-in hybrid τεχνολογίας.

Opel Frontera: Επιστρέφει 20 χρόνια μετά, με υβριδική & ηλεκτρική τεχνολογία

«Back to the future» για την Opel, η οποία επαναφέρει στην γκάμα το Opel Frontera (δείτε εδώ όλες πληροφορίες για το νέο μοντέλο), 20 χρόνια μετά. Με SUV design, το νέο έμβλημα της μάρκας και πρακτικό προσανατολισμό (οικογενειακό που βγαίνει και ως 7-θέσιο), το νέο Opel Frontera θα λανσαριστεί σε εκδόσεις ήπια υβριδικής τεχνολογίας (100 και 136 PS) αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό (με μέγιστη αυτονομία 400 χλμ.).

Skoda Kodiaq: Πρώτη φορά Plug-in hybrid & με πορτ-μπαγκάζ 2.105 λίτρων

Ακόμη πιο ευρύχωρο και πρακτικό είναι το 2ης γενιάς μεσαίο SUV, Skoda Kodiaq. Πιστό στον πολυμορφικό χαρακτήρα που μας έχει συνηθίσει, το νέο Kodiaq λανσάρεται σε 5-θέσια και 7-θέσια διάταξη, έχοντας πορτ-μπαγκάζ που αγγίζει τα 2.105 λίτρα (πεσμένα καθίσματα στο πενταθέσιο μοντέλο). Η γκάμα κινητήρων του νέου Kodiaq διατηρεί εκδόσεις βενζίνης και diesel, ενώ εμπλουτίζεται για πρώτη φορά με Plug-in hybrid έκδοση, θεωρητικής αυτονομίας 100 χλμ..

Σελίδα 1Προσεχώς... Ποια σημαντικά αυτοκίνητα περιμένουμε ως το τέλος του 2024;
Σελίδα 2Μικρά & μικρά SUV: Έρχονται 5 ολοκαίνουργια μοντέλα
Σελίδα 3Ανανέωση για Audi A3 & CUPRA Formentor, νέες γενιές για τα SUV Frontera & Kodiaq
Toyota
KIA