Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Model 3 παραμένει το πιο δημοφιλές μοντέλο της μάρκας.

Πωλήσεις ρεκόρ για την Tesla

2.029 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2019)

Ρεκόρ σε παραγωγή και παραδόσεις ανακοίνωσε για το δεύτερο τρίμηνο του 2019 η Tesla.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου για το 2019, τα οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, η Tesla παρέδωσε συνολικά 95.200 οχήματα, αριθμός που αναλύεται σε αύξηση κατά 51,1% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του έτους. 
 
Μάλιστα οι 95.200 μονάδες που παραδόθηκαν ξεπέρασαν κατά πολύ τον προηγούμενο αριθμό ρεκόρ που είχε η μάρκα ο οποίος ήταν στις 90.700 μονάδες και σημειώθηκε στο τέταρτο τρίμηνο του 2018.
 
Όπως φαίνεται η Tesla δεν αρκείται σε αυτό ατενίζοντας το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες. Συγκεκριμένα η αμερικανική φίρμα αναμένει πως οι αριθμοί της το τρίτο τρίμηνο του 2019 θα είναι εξίσου ισχυροί, υποστηρίζοντας πως ένας μεγάλος αριθμό παραγγελιών βρίσκεται σε αναμονή. Σε αυτόν προστίθενται ακόμα 7.400 οχήματα τα οποία παραδόθηκαν στο τέλος του δεύτερου τριμήνου και θα προσμετρηθούν στο τρίτο τρίμηνο.
 
Το Model 3 παραμένει το πιο δημοφιλές μοντέλο της μάρκας. Το τελευταίο τρίμηνο, συνολικά 77.550 Model 3 παραδόθηκαν παγκοσμίως, ενώ συγκριτικά τα Model S και Model X πώλησαν μαζί 17.650 μονάδες.
 
Τέλος σε δήλωση της η Tesla υπογράμμισε πως: «Σημειώσαμε σημαντική πρόοδο στην εξομάλυνση των παγκόσμιων εργασιών logistics και παράδοσης σε υψηλότερους όγκους, που μας βοήθησαν να γίνουμε αποδοτικότεροι και να βελτιώσουμε τη θέση κεφαλαίου κίνησης».

Toyota
NISSAN