ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πώς το Bluelink της Hyundai προστατεύει το αυτοκίνητό σου από κλοπή;

1.011 Επισκέψεις στο άρθρο
Πώς το Bluelink της Hyundai προστατεύει το αυτοκίνητό σου από κλοπή;
2 Φωτογραφίες »

- Σου στέλνει ειδοποίηση αν κάποιος προσπαθήσει να διαρρήξει το αυτοκίνητο
- Αν σου το «σηκώσουν», μπορείς να δεις που ακριβώς είναι μέσω χάρτη
- Βλέπεις ανά πάσα στιγμή αν άφησες ξεκλείδωτο το αμάξι ή με ανοιχτά παράθυρα

Σου στέλνει ειδοποίηση αν κάποιος προσπαθήσει να διαρρήξει το αυτοκίνητο

Το Bluelink είναι μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα Apple και Android που μπορούν να κατεβάσουν οι ιδιοκτήτες όλων των νέων μοντέλων της Hyundai και να επωφεληθούν από μια σειρά από υπηρεσίες. Για παράδειγμα, μπορείς να ενεργοποιήσεις τον κλιματισμό του αυτοκινήτου ενώ βρίσκεσαι ακόμη στον καναπέ του σπιτιού σου, να ελέγξεις τη διαδικασία φόρτισης αν έχεις Plug-in hybrid ή ηλεκτρικό Hyundai, να ενημερωθείς για τις τιμές των καυσίμων στα πρατήρια και να ενημερωθείς για το πού και εάν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις στάθμευσης.

Εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες όμως, η εφαρμογή έχει μια σειρά από λειτουργίες που προστατεύουν το αυτοκίνητο από κλοπή. Το Bluelink είναι πάντα συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο και για αυτό, εάν κάποιος προσπαθήσει να το παραβιάσει – με διάρρηξη της κλειδαριάς και άνοιγμα της πόρτας – η εφαρμογή στέλνει αμέσως μήνυμα ειδοποίησης στο κινητό του ιδιοκτήτη.

Αν σου το «σηκώσουν», μπορείς να δεις που ακριβώς είναι μέσω χάρτη

Μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί επίσης ανά πάσα στιγμή να δει πού βρίσκεται το αυτοκίνητό του, οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν ξεχάσεις που ακριβώς έχει παρκάρει ύστερα από μια νυχτερινή έξοδο ή το επόμενο πρωί ύστερα από μια κουραστική μέρα. Η ίδια λειτουργία είναι σωτήρια σε περίπτωση που το αυτοκίνητο κλαπεί, αφού μέσα στην εφαρμογή μπορείς να δεις που ακριβώς βρίσκεται για να το ανακτήσεις.

Πάτα πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μάθεις για όλες τις λειτουργίες του Bluelink

Βλέπεις ανά πάσα στιγμή αν άφησες ξεκλείδωτο το αμάξι ή με ανοιχτά παράθυρα

Η πιο απλή λειτουργία της εφαρμογής Bluelink ίσως είναι η πιο χρήσιμη. Αν την ανοίξεις, μπορείς να δεις αν έχεις αφήσει το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο, αν έχεις ξεχάσει να κλείσεις κάποιο παράθυρο ή έχεις αφήσει το πορτ-μπαγκάζ ανοιχτό. Το Bluelink σου επιτρέπει με το πάτημα ενός κουμπιού να κλειδώσεις το αυτοκίνητο και να κλείσεις όλα τα παράθυρα, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο να σου πάρουν πράγματα μέσα από το αμάξι ή ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Mercedes
Citroen