Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ριζική αλλαγή σκηνικού στην χθεσινή συνεδρίαση του ελληνικού χρηματιστηρίου με την λήξη των παραγώγων της σειράς Σεπτεμβρίου να αποδεσμεύει δυνάμεις, επαναφέροντας τους αγοραστές στην πρώτη γραμμή μάχ

Ριζική αλλαγή σκηνικού στην χθεσινή συνεδρίαση του ελληνικού χρηματιστηρίου με την λήξη των παραγώγων της σειράς Σεπτεμβρίου να αποδεσμεύει δυνάμεις, επαναφέροντας τους αγοραστές στην πρώτη γραμμή μάχης.

ROADSHOW ΚΑΙ REBALANCING «απογείωσαν» χθες το ταμπλό του Χ.Α.

1.677 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2014)

Το ενδεχόμενο επιπλέον παροχής αζέρικου φυσικού αερίου στην Ελλάδα, σε περίπτωση διακοπής της τροφοδοσίας, λόγω της κρίσης στην Ουκρανία, συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ, στην κατ ιδίαν 20λεπτη συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο στο Μπακού και η οποία διεξήχθη σε θερμό κλίμα.

Ριζική αλλαγή σκηνικού στην χθεσινή συνεδρίαση του ελληνικού χρηματιστηρίου με την λήξη των παραγώγων της σειράς Σεπτεμβρίου να αποδεσμεύει δυνάμεις, επαναφέροντας τους αγοραστές στην πρώτη γραμμή μάχης. Χαρακτηριστικό της έντονης δραστηριοποίησης των αγοραστών ήταν η εκτόξευση του συνολικού τζίρου στα 300 εκατ. ευρώ, γεγονός που αποδίδεται τόσο στο εκτεταμένο rebalancing που έλαβε χώρα όσο και στις πρόσφατες παρουσιάσεις των εισηγμένων στο Λονδίνο, αλλά και στην πρόσφατη πίεση της αγοράς έως τις 1.100 μονάδες. Μετοχές που συγκέντρωσαν το έντονο ενδιαφέρον των διεθνών fund managers στο Citi όπως των τραπεζών, του ΟΠΑΠ, του Μυτιληναίου κ.ά., δεν είναι τυχαίο ότι πρωταγωνίστησαν και στις χθεσινές αποδόσεις του Χ.Α., ενώ στα βασικά χαρακτηριστικά της συνεδρίασης θα πρέπει να συμπεριληφθεί και η αφύπνιση μετοχών από τις κατηγορίες της μικρομεσαίας κεφαλαιοποίησης, που δείχνει τη σταδιακή ενεργοποίηση και των περιφερειακών δυνάμεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO