Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αναβολή στα... όνειρα των Γερμανών για διόδια σε αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες.

Αναβολή στα... όνειρα των Γερμανών για διόδια σε αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες.

«Ρατσιστικά» διόδια

1.965 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2015)

Πριν λίγο καιρό οι Γερμανοί είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να βάλουν διόδια στους αυτοκινητοδρόμους για τα αυτοκίνητα με αλλοδαπές πινακίδες. Τελικά έφαγαν πόρτα.

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την πρόθεση της γερμανικής κυβέρνησης να θεσπίσει διόδια για αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, στους αυτοκινητοδρόμους της.
Τελικά το σχέδιο αυτό αναβλήθηκε, αφού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης και τελικά δικαιώθηκε. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσέφυγε στη δικαιοσύνη για την απόφαση αυτή της γερμανικής κυβέρνησης, με το επιχείρημα ότι παραβιάζει την ευρωπαϊκή σύμβαση. Αυτή η εξέλιξη, διαδικασία η οποία αυτομάτως αναστέλλει την ισχύ της απόφασης μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικήσει το θέμα.Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όπως είναι φυσικό πάει κόντρα στα πλάνα των Γερμανών και πλέον είναι στο χέρι της δικαιοσύνης να κρίνει εάν «η πρόθεση των Γερμανών για τα συγκεκριμένα διόδια συμμορφώνεται με την αρχή των μη διακρίσεων μεταξύ των πολιτών της ΕΕ».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
KIA VANS IAA