Σε δημοπρασία τρεις Ferrari Κολομβιανού εμπόρου ναρκωτικών

Σε δημοπρασία τρεις Ferrari Κολομβιανού εμπόρου ναρκωτικών

1.411 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2022)

Για καλό σκοπό θα δημοπρατηθούν τρεις Ferrari που κατασχέθηκαν από έναν έμπορο ναρκωτικών στην Κολομβία, με τα έσοδα που θα μαζευτούν να διατίθενται σε ακτήμονες χωρικούς.

«Το Γεράκι» είχε συλλογή με 30 πολυτελή μοντέλα

Οι τρεις Ferrari άνηκαν στον Χουάν Χοσέ Βαλένσια, κοινώς γνωστό και ως «Το Γεράκι», ένα από τα ηγετικά μέλη του κολομβιανού καρτέλ ναρκωτικών Clan del Golfo. Ο Χουάν Χοσέ ήταν λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων και είχε στην κατοχή του συλλογή με σχεδόν 30 υπερπολυτελή μοντέλα. Το 2021, ο Βαλένσια συνελήφθη ενώ μόλις τον περασμένο Ιούλιο εκδόθηκε για τα εγκλήματά του στις ΗΠΑ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Δεν έχει οριστεί ακόμα η τιμή εκκίνησης

H Εταιρεία Ειδικών Περιουσιακών Στοιχείων (SAE) –μία κυβερνητική υπηρεσία αρμόδια για τη διαχείριση αγαθών που κατάσχονται από εμπόρους ναρκωτικών- αναφέρει πως η δημοπρασία είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 24 και 25 Οκτωβρίου. Ωστόσο, η τιμή εκκίνησης δεν έχει οριστεί ακόμα με τους πλειοδότες να πρέπει να στείλουν την προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο, διευκρινίζοντας πως η δημοπρασία ενδέχεται να ακυρωθεί εάν οι προσφορές δεν κριθούν ελκυστικές.
 

Στο σφυρί Ferrari 812 Superfast, 488 Spider και Portofino

Παρόλα αυτά, οι ειδικοί εκτιμούν πως τα τρία supercars αξίζουν σχεδόν 400.000 ευρώ το κάθε ένα. Πιο συγκεκριμένα, θα δημοπρατηθεί μία  Ferrari 812 Superfast του 2020 με λιγότερα από 3.200 χλμ. στο κοντέρ, μία Ferrari 488 Spider του 2019 με σχεδόν 1.500 χλμ. και τέλος μία Ferrari Portofino του 2019 που υποτίθεται ήταν το αυτοκίνητο της συζύγου του, με 1.600 χλμ. στο οδόμετρο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER