Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η 500ή και τελευταία LaFerrari

Η 500ή και τελευταία LaFerrari

Σε τιμή-ρεκόρ η 500η LaFerrari

10.979 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2016)

Η 500ή και τελευταία LaFerrari που θα κατασκευαστεί ποτέ, βγήκε σε δημοπρασία από τη Ferrari, με το αποτέλεσμα να ξεπερνά ακόμη και τις υψηλές αρχικές προσδοκίες για την τιμή της.

Μετά από τα αρχικά 499 «κομμάτια» LaFerrari, τα οποία και έγιναν κατευθείαν ανάρπαστα εξ αρχής, η Ferrari ανακοίνωσε

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

τον περασμένο Αύγουστο την απόφασή της να κατασκευάσει και μία 500ή και τελευταία LaFerrari, με στόχο να ενισχυθούν από την πώλησή της, οι πόλεις που επλήγησαν από τους θανατηφόρους σεισμούς στην Κεντρική Ιταλία το καλοκαίρι του 2016.
 
Το ξεχωριστό αυτό μοντέλο λοιπόν, βγήκε στο «σφυρί» από τον οίκο RM Sotheby στη Ντεϊτόνα της Φλόριντα και κατάφερε να φέρει μεγαλύτερα έσοδα και από αυτά που είχαν φανταστεί στην ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία. Οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας εκτιμούσαν ότι θα ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ, εκτίμηση που αποδείχθηκε μετριοπαθής.
 
Κι αυτό γιατί η τελευταία LaFerrari πωλήθηκε τελικά έναντι 7 εκατ. δολαρίων, ποσό 5 φορές πάνω από την αρχική τιμή των απλών LaFerrari και 1,8 εκατ. δολάρια αυξημένο σε σχέση με την ακριβότερη πώληση που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα, στα πολυτελή supercar της ιταλικής φίρμας.
 
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας, έγινε «μάχη» για την απόκτηση της 500η LaFerrari, η οποία και κράτησε πάνω από 10 λεπτά, μέχρι να φθάσουμε σε αυτή την τιμή πώλησης. Μαζί με τη LaFerrari μάλιστα, η Ferrari πούλησε μέσω της δημοπρασίας και δύο αγωνιστικές φόρμες με δύο ζευγάρια γάντια των οδηγών της στην F1, έναντι 38.000 δολαρίων.

Όσον αφορά τη LaFerrari πάντως, το τελευταίο μοντέλο θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, καθώς θα έχει χαραγμένη μία ιταλική σημαία μπροστά στο ταμπλό, αλλά και μία πλάκα που θα αναφέρει ότι πρόκειται για ειδική έκδοση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO