Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
θα κάνει ντεμπούτο στο Μπουένος ¶ιρες Motorshow από τις 10 έως τις 20 Ιουνίου 2017.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

θα κάνει ντεμπούτο στο Μπουένος ¶ιρες Motorshow από τις 10 έως τις 20 Ιουνίου 2017.

Sport έκδοση Dacia Sandero

8.578 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2017)

Mε την Racing Spirit Edition η Dacia προσφέρει στο κοινό μια πιο σπορ και άγρια έκδοση για το μοντέλο της Sandero RS 2.0. Δείτε το.

H Dacia, θυγατρική της Renault, λάνσαρε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουένος ¶ιρες την έκδοση Sandero RS 2.0.

Κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο Renault στην Curitiba.

Κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο Renault στην Curitiba.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το κόκκινο χρώμα χρησιμοποιείται στην εξωτερική του εμφάνιση για να προσδώσει χαρακτήρα αγωνιστικό στο Dacia Sandero. Διακρίνεται στο κάτω μέρος του μπροστινού και πίσω προφυλακτήρα, πίσω από τους καθρέπτες αλλά και στο πλαϊνό μέρος συνδυασμένο με τις λέξεις «Racing Spirit».To hot hatch προσφέρει τώρα νέα ελαστικά Michelin σε συνδυασμό με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων και καλύμματα κεντρικών τροχών.

Περνώντας στο εσωτερικό, Η καμπίνα είναι και αυτή όπως και η εξωτερική εμφάνιση, με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη για να προσθέτει αγωνιστικότητα στο Sandero R.S. 2.0. Πιο συγκεκριμένα. Τα καθίσματα διαθέτουν κόκκινες λωρίδες και ραφές ενώ ίδιου χρώματος λεπτομέρειες παρατηρούνται στο περίγραμμα του ταχυμέτρου και στους εισαγωγείς αέρα στη καμπίνα. Τέλος, οι μαύρες χειρολαβές στις πόρτες τονίζουν τον sport  χαρακτήρα της έκδοσης.
 
Δεν θα υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά σύνολα που προσφέρονται με αυτήν την έκδοση, έτσι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον δίλιτρο F4R κινητήρα απόδοσης 150 PS.

Σχεδιασμένο από τους μηχανικούς της Renault Sport Cars σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από τη Λατινική Αμερική στην Renault Design Latin America και στην Renault Technocentre America, το Sandero R.S. 2.0. είναι ένα γνήσιο σπορ αυτοκίνητο.

Κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Renault στην Curitiba, και θα κάνει ντεμπούτο στο Μπουένος ¶ιρες Motorshow από τις 10 έως τις 20 Ιουνίου 2017.

Πώς σας φαίνεται;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
VW