Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Stellantis: «Τα ηλεκτρικά πρέπει να γίνουν πιο φθηνά»

Stellantis: «Τα ηλεκτρικά πρέπει να γίνουν πιο φθηνά»

2.056 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2022)

Να γίνουν φθηνότερα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θέλει η Stellantis, αλλιώς η αυτοκινητοβιομηχανία προειδοποιεί πως ίσως υπάρξει κατάρρευση!

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Stellantis

Τον κώδωνα του κινδύνου για τις τιμές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έκρουσε η Stellantis, μία κίνηση που έρχεται αμέσως μετά την συμφωνία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τη σταδιακή κατάργηση των αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Σύμφωνα λοιπόν με την Stellantis ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας θα είναι καταδικασμένος εάν μέσα στα επόμενα χρόνια δεν έχει υπάρξει πτώση των τιμών των ηλεκτρικών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Εάν τα ηλεκτρικά δεν γίνουν φθηνότερα η αγορά θα καταρρεύσει»

Την άποψη αυτή εξέφρασε ο Chief Manufacturing Officer της εταιρείας, Arnaud Deboeuf σε δηλώσεις του από το γαλλικό εργοστάσιο που βρίσκεται στο Tremery, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Εάν τα ηλεκτρικά δεν γίνουν φθηνότερα η αγορά θα καταρρεύσει. Είναι μία μεγάλη πρόκληση την οποία πρέπει να πετύχουμε». Αυτός μάλιστα είναι ο λόγος που η Stellantis στοχεύει να μειώσει το κόστος κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων κατά 40% έως το 2030, κατέληξε ο Deboeuf.

Θα κατασκευάσει εσωτερικά ανταλλακτικά για ηλεκτρικά

Παράλληλα η Stellantis μεταξύ άλλων, σχεδιάζει να κατασκευάσει ορισμένα ανταλλακτικά εσωτερικά και επίσης να πιέσει τους προμηθευτές να μειώσουν την τιμή των προϊόντων τους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
LEASING COURIER VS CITAN