Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην ουρά ή άστο για αργότερα το ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Στην ουρά ή άστο για αργότερα το ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

3.315 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2023)

Οι εικόνες από ουρές ηλεκτρικών σε σταθμούς φόρτισης στην Αγγλία δείχνουν αφενός την ραγδαία αύξηση των σχετικών πωλήσεων, αφετέρου όμως και αδυναμίες στην εξυπηρέτηση. Μήπως οι υποδομές δεν εξελίσσονται ανάλογα με την αύξηση των πωλήσεων στα ηλεκτρικά;

Viral εικόνες από τεράστιες ουρές με Tesla να περιμένουν να φορτίσουν

Μπορεί πριν από 2-3 χρόνια η στροφή στην ηλεκτροκίνηση να ήταν κάτι σαν σύντομο ανέκδοτο, σήμερα όμως τα ηλεκτρικά κερδίζουν συνεχώς και ολοένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Στην Νορβηγία, είναι πλέον σχεδόν κατ΄ αποκλειστικότητα τα αυτοκίνητα που αγοράζει ο κόσμος. Το Tesla Υ ήταν τον περασμένο Νοέμβριο το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων και των συμβατικών αυτοκινήτων. Στην Ελλάδα το μερίδιο αγοράς των ηλεκτρικών και των plug-in υβριδικών (φορτίζουν στην πρίζα και αυτά) έχει φτάσει στο 8% τον χρόνο που πέρασε. Με τις υποδομές τι γίνεται όμως;  Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει viral εικόνες με πρωτοφανείς ουρές από Tesla σε σημείο φόρτισης στην Αγγλία κατά την έξοδο των Χριστουγέννων.

Μάλιστα ο άνθρωπος που κατέγραψε τις εικόνες αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε να αλλάξει την απόφασή του να αγοράσει Tesla, μιας και με τη δεδομένη αύξηση των πωλήσεων αυτοκινήτων που δεν εξαρτώνται από ορυκτά καύσιμα η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη χωρίς ανάλογη βελτίωση των υποδομών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
PEUGEOT