Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στις 2/9 η αποκάλυψη του Audi Grandsphere

2.186 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2021)

Στις 2 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου πρωτότυπου Grandsphere της Audi, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν.

Στις αρχές Ιουλίου, η Audi ανακοίνωσε την πρόθεσή της να παρουσιάσει τρία νέα ηλεκτρικά πρωτότυπα οχήματα, τα οποία ονομάζονται Skysphere, Grandsphere και Urbansphere, τα οποία μάλιστα γνωστοποίησε πως θα παρουσιάζονταν με αυτή τη σειρά. Η αρχή έγινε με το Skysphere, το οποίο αποτελεί ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό roadster, όμως σύντομα αναμένεται να δούμε και το Grandsphere.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Όπως γνωστοποίησε η μάρκα το μοντέλο θα βρίσκεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου, με την πρεμιέρα του να έχει προγραμματιστεί συγκεκριμένα για τις 2 Σεπτεμβρίου. Από τις teaser εικόνες που έχουμε δει νωρίτερα, το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο Grandsphere θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα μελλοντικό A7 Sportback, χωρίς βέβαια κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που το καπό του αυτοκινήτου αλλά και ο εμπρόσθιος πρόβολος είναι κοντοί σε σχέση με το συνολικό μήκος, αφού απουσιάζει ο κινητήρας εσωτερικής καύσης. Συνέχεια του άρθρου >>>
HUYNDAI
skoda