Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στις 26 Ιουνίου παρουσιάζεται το ανανεωμένο Volkswagen Golf R

 Σχολιάστε 
3.268 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2024)
Η νέα ζάντα Warmenau με βάρος 8 κιλά.
3 Φωτογραφίες »

Η νέα ζάντα Warmenau με βάρος 8 κιλά.

- Σε λίγες ημέρες η πρεμιέρα του ανανεωμένου Golf R
- Νέα ζάντα Warmenau με βάρος 8 κιλά
- Αναβαθμισμένο 2λιτρο μοτέρ με 333 ίππους
- Φρεσκαρισμένο μέσα και έξω

Σε λίγες ημέρες η πρεμιέρα του ανανεωμένου Golf R

Στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα του ανανεωμένου Golf R, το οποίο θα εξοπλίζεται από νέες ελαφριές ζάντες 19 ιντσών, που αναπτύχθηκαν ειδικά από το τμήμα R της μάρκας. Το φρεσκαρισμένο Golf R θα αποκαλυφθεί στο κοινό σε αμάξωμα hatchback αλλά και Variant (βάγκον), με την ισχύ του να ορίζεται κατά πάσα πιθανότητα στους 333 ίππους.

Νέα ζάντα Warmenau με βάρος 8 κιλά

Η γερμανική φίρμα μέχρι σήμερα είχε δώσει στη δημοσιότητα μόνο κάποιες teaser εικόνες, ωστόσο πλέον γνωστοποίησε πως το φρεσκαρισμένο Golf R θα ντεμπουτάρει σε μία εβδομάδα από σήμερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το όταν το φρεσκαρισμένο Golf R ντεμπουτάρει, θα εξοπλίζεται από τις νέες ζάντες 19 ιντσών Warmenau.

Η ζάντα Warmenau, που πήρε το όνομά της από τα κεντρικά γραφεία της Volkswagen R στο χωριό Warmenau στα περίχωρα του Wolfsburg, θα διατίθεται σε μαύρο ή σκούρο γκρι φινίρισμα και είναι εμπνευσμένη από τους τροχούς των πρώτων σπορ μοντέλων Golf R32. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι το βάρος της, καθώς η VW υπογραμμίζει πως μειώθηκε κατά 20% και πλέον κάθε ζάντα Warmenau ζυγίσει μόλις 8 κιλά.

Αναβαθμισμένο 2λιτρο μοτέρ με 333 ίππους

Αφήνοντας τη νέα ζάντα και περνώντας στον κινητήρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το ανανεωμένο Golf R θα εξοπλίζεται με αναβαθμισμένο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος θα είναι ρυθμισμένος να προσφέρει ισχύ 333 ίππων και 420 Nm ροπής. Αναφορικά με την επίδοση του ανανεωμένου Golf R στο 0-100 χλμ./ώρα, τα ξένα Μέσα αναφέρουν πως θα γίνεται σε 4,6 δευτερόλεπτα ή 4,6 δευτερόλεπτα με το προαιρετικό πακέτο Performance. Η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα και θα αυξάνεται στα 268 χλμ./ώρα με το πακέτο Performance. Θυμίζουμε, πως την ίδια ώρα η μάρκα φέρεται να ετοιμάζει μία ακόμα ισχυρότερη έκδοση, Clubsport του Golf R.

Φρεσκαρισμένο μέσα και έξω

Εξωτερικά, από τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει παρατηρούμε πως ο τροποποιημένος μπροστινός προφυλακτήρας έχει έναν αισθητήρα ραντάρ τοποθετημένο στο κέντρο που δεν θα βρείτε στο απερχόμενο μοντέλο. Από κει και πέρα παρατηρούμε και κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στα φωτιστικά σώματα, τόσο μπροστά αλλά και στα πίσω. Τέλος, το εσωτερικό θα διαθέτει οθόνη αφής 12,9 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2 ιντσών.

KIA
SEAT XENOIASTOI