Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πολλές και πληθωρικές γωνίες, καθώς και έναν μοντέρνο Sport σχεδιασμό θα φέρει η νέα Supra.

Πολλές και πληθωρικές γωνίες, καθώς και έναν μοντέρνο Sport σχεδιασμό θα φέρει η νέα Supra.

Supra δια χειρός Gazoo Racing

2.854 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2017)

Η νέα υβριδική Toyota Supra θα είναι το πρώτο Supercar, που θα φέρει τη σφραγίδα του αγωνιστικού τμήματος της Ιαπωνικής φίρμας, της Gazoo Racing και αναμένεται να ανοίξει νέους δρόμους στη κατηγορία αυτή.

H νέα Τoyota Supra θα πραγματοποιήσει το εμπορικό της ντεμπούτο το 2018, υπό το «βλέμμα» της θυγατρικής Gazoo Racing.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

O Γενικός Διευθυντής της Gazoo Racing, Koei Saga, ανάμεσα στις δηλώσει που ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια  της παρουσίασης του νέου Yaris WRC, τόνισε πως η παραγωγή ενός υβριδικού Supercar ήταν ανέκαθεν το όνειρό του.
Υποστήριξε επίσης, ότι η ομάδα της Gazoo Racing είχε ήδη χρησιμοποιήσει την αγωνιστική υβριδική τεχνολογία στον κινητήρα του Supra.
Συνεχίζοντας, αποκάλυψε πως η παραγωγή υβριδικών κινητήρων, ήταν το βασικό συστατικό έρευνας στο τμήμα που είναι επικεφαλής.
Το πρώτο μοντέλο που θα τροφοδοτείται υβριδικά και θα φέρει τη σφραγίδα της Gazoo Racing, θα είναι το νέο Yaris που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο.

Θα αποδίδει 210 άλογα, τα οποία θα προέρχονται από τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης, χωρητικότητας 1.5-λίτρων και θα είναι διαθέσιμο μόνο ως 3-θυρο.
Σε μια γενική ερώτηση για το αν η Gazoo Racing θα μπορούσε να υποστηρίξει μια πλήρη γκάμα μοντέλων, η απάντηση του Koei Saga ήταν απολύτως θετική.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO