Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σχέδια «μαρτυρούν» την ανανεωμένη Mercedes GLS

 Σχολιάστε 
4.168 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2024)
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Mercedes και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 Φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Mercedes και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

- Ετοιμάζει και νέο φρεσκάρισμα της GLS η Mercedes.
- Με νέα γρίλια και φώτα ημέρας σε στυλ αστεριού μπροστά.
- Διαφορετικά LED φώτα και ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας στο πίσω μέρος.
- Δεν αναμένονται αλλαγές στους κινητήρες.

Ετοιμάζει νέο φρεσκάρισμα της GLS η Mercedes

Η Mercedes GLS ανανεώθηκε στις αρχές του 2023, ωστόσο φήμες υποστηρίζουν πως η γερμανική μάρκα ετοιμάζει και δεύτερη ανανέωση για το επιβλητικό της SUV. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί συνέλαβαν κάποια πρωτότυπα να πραγματοποιούν δοκιμές στους δρόμους. Έτσι, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, ακολούθησαν ανεξάρτητα σχέδια τα οποία δείχνουν την πιθανή εμφάνιση που θα έχει η GLS μετά το δεύτερο φρεσκάρισμα.

Με νέα γρίλια και φώτα ημέρας σε στυλ αστεριού μπροστά

Τα σχέδια δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα Kolesa και προέρχονται από τον σχεδιαστή Kelsonik. Όπως παρατηρούμε το βασικό χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει από το τρέχον μοντέλο είναι οι νέοι προβολείς. Τα νέα φωτιστικά σώματα θα ενσωματώνουν τα LED φώτα ημέρας, τα οποία έχουν την όψη αστεριού, όπως είδαμε για πρώτη φορά στο Concept CLA. Οι σχεδιαστές έχουν επέμβει και στη γρίλια της GLS, η οποία απεικονίζεται λίγο μικρότερη από την τρέχουσα και διαθέτει δύο λεπτά οριζόντια πηχάκια και ένα πλέγμα με δεκάδες μικρά αστέρια. Ανασχεδιασμένοι είναι και οι αεραγωγοί.

Διαφορετικά LED φώτα και ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας στο πίσω μέρος

Περαιτέρω αλλαγές θα γίνουν στο πίσω μέρος της GLS. Το πιο σημαντικό νέο στοιχείο, σύμφωνα με τα ανεξάρτητα σχέδια, είναι τα διαφορετικά πίσω φώτα. Αν και σχεδιαστικά δεν απέχουν πολύ από αυτά που βρίσκουμε στο σημερινό μοντέλο, διαθέτουν πιο σύνθετες LED υπογραφές και πάλι σε σχήμα που θυμίζει αστέρι. Ξεχωρίζει επίσης ένας ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, διακομισμένος με περισσότερη επένδυση χρωμίου δημιουργώντας ένα ενιαίο στοιχείο με τις απολήξεις της εξάτμισης.

Ντεμπούτο το 2025

Κλείνοντας, από τη στιγμή που μιλάμε για ανανέωση και όχι για ένα μοντέλο νέας γενιάς, οι αλλαγές στην Mercedes GLS αναμένεται να είναι κυρίως αισθητικές, χωρίς πιθανότατα να αγγίζουν τα μηχανικά σύνολα. Σε κάθε περίπτωση περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές προσεχώς, αφού το μοντέλο υπολογίζεται πως θα κυκλοφορήσει στα μέσα του επόμενου έτους.

Mercedes
Autotriti.gr