Με το πάτημα του ειδικού μπουτόν έχετε στη διάθεσή σας έναν προσωπικό σύμβουλο της υπηρεσίας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Opel Corsa: Ο e-Μπάτλερ σας

45.086 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Opel προσφέρει και στο μικρό της Corsa για 5 χρόνια την υπηρεσία με την ονομασία Opel OnStar, η οποία σας παρέχει έναν προσωπικό σύμβουλο της υπηρεσίας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα μιλώντας στην γλώσσα σας, με το απλό πάτημα των ειδικών μπουτόν που βρίσκονται στην πλαφονιέρα του Corsa. 
Κάνοντας  χρήση της υπηρεσίας OnStar, μπορείτε να μάθετε που βρίσκεται το πιο κοντινό σας φαρμακείο για παράδειγμα ή απλά να ζητήσετε οδηγίες για κάποιο προορισμό, με τον σύμβουλο να αποστέλλει απευθείας το στίγμα του προορισμού στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου. Μάλιστα πλέον έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε από τον προσωπικό σας σύμβουλο να σας βρει διαθέσιμα ξενοδοχεία και να σας κάνει κράτηση δωματίου. 
 
Επιπλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε έναν απομακρυσμένο διαγνωστικό έλεγχο του οχήματος, με το σύστημα να συλλέγει πληροφορίες όπως πίεση ελαστικών, κατάσταση αερόσακων, ηλεκτρονικά βοηθήματα κτλ. και τον σύμβουλο να ενημερώσει σχετικά τον οδηγό. Εκτός από τις λειτουργίες υποβοήθησης του οδηγού όμως, το OnStar χειρίζεται αυτόνομα καταστάσεις όπως κλοπή ή ατύχημα. Στην πρώτη περίπτωση, μέσω του πομπού που ενσωματώνει το Corsa, το OnStar αποστέλλει σήμα για την τοποθεσία του, ενώ σε περίπτωση ατυχήματος που προκαλεί ενεργοποίηση των αερόσακων, ο σύμβουλος επικοινωνεί με τον οδηγό άμεσα. Εφόσον δεν απαντηθεί η τηλεφωνική κλήση από τον χρήστη του αυτοκινήτου, η υπηρεσία μέσω του στίγματος GPS του οχήματος καλεί  αυτόματα βοήθεια στον τόπο του ατυχήματος. 
 
Τέλος το OnStar χρησιμοποιείται και ως Wi-Fi Hotspot παρέχοντας σύμφωνα με την Opel στους επιβάτες γρήγορη και σταθερή σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο (δωρεάν το πρώτο τρίμηνο ή μέχρι να καταναλώσετε 3 GB- έπειτα αν θέλετε αγοράζετε πακέτα δεδομένων). 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center