ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε τις top 15 προτάσεις βελτιωμένων van από την X-Tomi Design.
16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε τις top 15 προτάσεις βελτιωμένων van από την X-Tomi Design.

Τα 15 πιο «καυτά» van

18.011 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2016)

Ανά καιρούς έχουμε συναντήσει κάθε λογής βελτιωμένο αυτοκίνητο, από super mini μέχρι hypercars. Τι γίνεται όμως με τα van; Δείτε τις 15 καλύτερες προτάσεις βελτίωσης, που θα κάνουν ακόμα και τα πιο πλήρη σε βελτίωση αυτοκίνητα, να… σκάσουν από το κακό τους!

Είναι σύνηθες φαινόμενο να αντικρίζουμε επαγγελματικά οχήματα στους δρόμους της Αθήνας, αλλά πόσες φορές έχετε δει κάποιο van που να σας έχει τραβήξει την προσοχή με τις εικαστικές του βελτιώσεις; 
Σίγουρα υπάρχουν λιγοστά van τα οποία έχουν δεχτεί tuning και συνήθως είναι «εργαλεία» δουλειάς βελτιωτικών οίκων, που αποτελούν κινητά συνεργεία και παράλληλα κινητή διαφήμιση για την επιχείρηση τους.
Φαίνεται ότι ο σχεδιαστικός οίκος X-Tomi Design σκέφτηκε όχι μόνο αυτούς, αλλά και όσους θέλουν κάτι παραπάνω από το van τους και σχεδίασε 15 «καυτά» van από διάφορες μάρκες όπως Ford, Citroen, Fiat που έγινε Abarth, Opel, Volkswagen κλπ.
Δείτε τις εικόνες και πείτε μας ποιο θα επιλέγατε να γίνει δικό σας και για ποιο λόγο. Θα θέλατε να δείτε κάποιο από αυτά στο δρόμο, αντί για τα κλασσικά van που έχετε συνηθίσει εδώ και χρόνια;

Ford Transit RS για τους πιο «άγριους» μεταφορείς.

Ford Transit RS για τους πιο «άγριους» μεταφορείς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Audi