Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το Renault 5 στις μέρες μας.
3 Φωτογραφίες »

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το Renault 5 στις μέρες μας.

Τα Renault 5 και 4 επιστρέφουν!

15.651 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2021)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα δύο αυτά μοντέλα της Renault θα επιστρέψουν στην γκάμα της γαλλικής φίρμας ως ηλεκτρικά και φυσικά, με νέα πολύ μοντέρνα, αλλά και ταυτόχρονα ρετρό, σχεδίαση.


Τα Renault 4 και 5 ήταν δύο μοντέλα της φίρμας που πούλησαν εκατομμύρια κομμάτια για αρκετές δεκαετίες του 20ου αιώνα και στην ουσία μεγάλωσαν την Renault και το όνομά της σε όλο τον κόσμο.

Τα δύο αυτά μοντέλα έχουν σταματήσει να βγαίνουν από τις γραμμές παραγωγής της μάρκας εδώ και παρά πολλά χρόνια αλλά φαίνεται πως οι Γάλλοι, όχι μόνο δεν τα έχουν ξεχάσει, αλλά σχεδιάζουν να τα επαναφέρουν στην ζωή ως ηλεκτρικά. Αυτή η κίνηση είναι μέρος του σχεδίου της Renault για να αυξήσει τις πωλήσεις της και ταυτόχρονα να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού προς την ηλεκτρική της γκάμα.

Το στρατηγικό πλάνο των Γάλλων είναι να μειωθούν οι επενδύσεις της ώστε να εξοικονομηθούν έως και 2 δισεκατομμύρια ευρώ μέσα στα επόμενα χρόνια. Φυσικά, η φίρμα δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Η Renault θέλει να εστιάσει την προσοχή της πάνω σε λιγότερα αλλά πιο επικερδή μοντέλα, όπως είναι τα ηλεκτρικά και τα crossover/SUV.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η μάρκα δεν έχει επιβεβαιώσει την αναβίωση των Renault 4 και 5. Αυτό ίσως γίνει στις 14 Ιανουαρίου όταν ο CEO της εταιρείας Luca de Meo ανοίξει τα χαρτιά του για την πορεία που θα ακολουθήσει η γαλλική φίρμα τα επόμενα χρόνια.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε την Renault να αναβιώνει τα δύο αυτά μοντέλα;
 
Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY