Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Mazda αναμένεται να παρουσιάσει όχι ένα αλλά δύο concept.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Mazda αναμένεται να παρουσιάσει όχι ένα αλλά δύο concept.

Τα concepts των Mazda3 και 6

2.691 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2017)

Μετά από τις Nissan, Honda, Toyota, Lexus και Suzuki, ήρθε η ώρα για μια άλλη ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία να φέρει στο φως της δημοσιότητας το τι πρόκειται να παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο μέσω δύο teaser από διαφορετικά concept.

Η Mazda λοιπόν αναμένεται να παρουσιάσει όχι ένα αλλά δύο concept, φέρνοντας στο φως teaser εικόνες. Στην πρώτη περίπτωση παρουσιάζεται ένα κομψό σεντάν το οποίο έχει στο σχεδιασμό του φουτουριστικά στοιχεία. Σύμφωνα με τις φήμες αλλά και λαμβάνοντας υπ όψιν μας πως το μοντέλο θα έχει τέσσερις πόρτες δεν αποκλείεται να μιλάμε για την επόμενη γενιά του Mazda6.

Στη δεύτερη περίπτωση η εταιρεία παρουσιάζει ένα πεντάθυρο hatchback.

Στη δεύτερη περίπτωση η εταιρεία παρουσιάζει ένα πεντάθυρο hatchback.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι μικροσκοπικές κάμερες έρχονται να αντικαταστήσουν τους ογκώδεις συμβατικούς καθρέφτες και δεν υπάρχουν καθόλου ορατές λαβές των θυρών. Η έντονα επικλινής οροφή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τον τρόπο της Mazda να μας πει ότι έχει σχέδια να ενταχθεί στο όλο και πιο δημοφιλές είδος, sedan αυτοκίνητων με coupe χαρακτηριστικά, αν και είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε σίγουρα.
Στη δεύτερη περίπτωση η εταιρεία παρουσιάζει ένα πεντάθυρο hatchback, το οποίο λέγεται πως θα είναι το επόμενο Mazda3. Μάλιστα κάνουν λόγο πως το νέο μοντέλο θα έχει τον νέο κινητήρα της φίρμας Skyactiv-X.
 
Η Mazda εκτιμά ότι ο νέος κινητήρας είναι 20-30% πιο οικονομικός από τους τρέχοντες βενζινοκινητήρες ενώ ταυτόχρονα αναφέρουν πως θα προσφέρει 10-30% περισσότερη ροπή.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Mazda3 θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα προσφερθεί με τον συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο το 2019, ενώ δύο χρόνια αργότερα θα λάβει και ένα plug-in υβριδικό σύστημα.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
OPEL