ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Tο πρώτο Jeep Grand Teton.

Τα ηλεκτροκίνητα Jeep του μέλλοντος;

1.629 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2021)

Τους νικητές του φετινού διαγωνισμού Drive for Design ανακοίνωσε ο Όμιλος Stellantis, γνωστοποιώντας στο κοινό ποια σχέδια αναφορικά με μελλοντικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα της μάρκας Jeep ξεχώρισαν!

Πριν δούμε τα σχέδια αξίζει να σημειωθεί πως δεν προέρχονται από επαγγελματίες του είδους, αλλά από μαθητές λυκείου που σχεδιάζουν μελλοντικά να ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι και επαγγελματικά. Παράλληλα υπενθυμίζουμε πως ο διαγωνισμός φέτος αφορούσε ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.


Το δεύτερο Jeep Crazy Horse.

Το δεύτερο Jeep Crazy Horse.

 
Ξεκινώντας από το νικητή, αυτός ήταν ο Vincent Piaskowski, ο οποίος δημιούργησε το Jeep Grand Teton. Όπως μπορούμε να δούμε στο σχέδιο, το μοντέλο του νεαρού νικητή διαθέτει φουσκωμένο καπό, και μια πλήρως κλειστή μάσκα που πλαισιώνεται από λεπτούς προβολείς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Piaskowski είχε συμμετάσχει στο διαγωνισμό τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα.

Tο τρίτο Jeep Adversary.

Tο τρίτο Jeep Adversary.

 
Δεύτερο καλύτερο σχέδιο του φετινού διαγωνισμού αναδείχτηκε του Rocco Morales. Το όνομα του μοντέλου είναι Crazy Horse και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από τεράστια ελαστικά, ανοιγόμενο παρμπρίζ και ρυθμιζόμενο μεταξόνιο.
 
Την τρίτη θέση πήρε ο Alex Wang. Δημιούργημά του το Jeep Adversary. Το φουτουριστικό ηλεκτρικό Pick-Up διαθέτει μεταξύ άλλων ηλιακή οροφή, καρότσα με συρτάρια, πτυσσόμενο τραπέζι και αφαιρούμενες μονάδες φωτισμού LED.
 
Οι τρεις νικητές θα λάβουν από μία υποτροφία για να παρακολουθήσουν ένα καλοκαιρινό σεμινάριο αναφορικά με τις δημιουργικές σπουδές, ενώ ο πρώτος θα αποκτήσει ένα tablet Wacom MobileStudio Pro 16, οι άλλοι δύο από ένα iPad Pro και Apple Pencil.

JEEP
skoda