Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Τα νέα Clio & Captur παρέα με το Duster στο McArthurGlen

5.684 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2020)

Το νέας γενιάς Renault Clio & το ολοκαίνουριο Captur, καθώς και το Dacia Duster βρίσκονται στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και σας περιμένουν να τα γνωρίσετε.


Από την Παρασκευή 19 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 5 Ιουλίου, οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να οδηγήσουν και να αποκτήσουν το νέο μοντέλο Renault και Dacia που τους ενδιαφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, στον χώρο του McArthurGlen, θα βρίσκεται το 5άστερο στην ασφάλεια, ολοκαίνουριο Renault Captur που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στη χώρα μας. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την κορυφαία και πιο πολυτελή έκδοση Initiale Paris της Renault, που στο νέο Captur συνδυάζεται με τον κινητήρα 1,3 TCe 155 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.

Δίπλα στο Captur οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και τo νέο Renault Clio που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη 5η γενιά του. Το νέο μοντέλο απέσπασε 5 αστέρια από τον Euro NCAP, τον ανεξάρτητο οργανισμό που αξιολογεί την ασφάλεια των νέων ευρωπαϊκών μοντέλων.

Φυσικά από την «παρέα» του Groupe Renault δε θα μπορούσε να λείπει η Dacia με το Duster, που εκτίθεται στην έκδοση 4WD με τον εμβληματικό κινητήρα diesel 1,5 Blue dCi 115 ίππων.

 

FORD
OPEL