Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε μέσα από την έρευνά μας ποια αυτοκίνητα πήραν όσκαρ στο Παρίσι αλλά και ποια πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Δείτε μέσα από την έρευνά μας ποια αυτοκίνητα πήραν όσκαρ στο Παρίσι αλλά και ποια πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Τα όσκαρ και τα βατόμουρα του Παρισιού

56.556 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2016)

Δείτε στη μεγάλη μας έρευνα από την έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού τα αυτοκίνητα που πήραν όσκαρ αλλά και αυτά που αναδείχθηκαν σε χρυσά βατόμουρα, αφού πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Η έκθεση του Παρισιού (η οποία θα έχει τις πόρτες της ανοικτές για το κοινό έως και τις 16 του μήνα) είναι από τις δημοφιλέστερες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου στον κόσμο και όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον του κοινού για τα αυτοκίνητα που εκτίθονται εκεί, μπορεί να δώσει μία πρώτη εικόνα και για την εμπορική τους πορεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ας δούμε λοιπόν ποια αυτοκίνητα ήταν για όσκαρ και ποια αναδείχθηκαν σε βατόμουρα... σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού. Ποια ήταν αυτά που πήραν τα "Like" του κοινού αλλά και αυτά που πέρασαν και δεν ακούμπησαν; 

Οι εκπλήξεις είναι αρκετές, όπως φαίνεται και στις παρακάτω λίστες, με το νέο Nissan Micra πάντως να είναι, όπως αναμενόταν εξάλλου, το αυτοκίνητο το οποιο συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Από την άλλη αρνητική έκπληξη, μεταξύ άλλων, η υβριδική Porsche Panamera η οποία όχι μόνο δεν κατάφερε να συγκινήσει το κοινό, αλλά μάλλον το απογοήτευσε αλλά και τα ηλεκτρικά Opel Ampera-e και smart fortwo electric .

Δείτε παρακάτω τα μοντέλα, αναλυτικά κάνοντας κλικ σε αυτά. Δείτε επίσης εδώ όλα τα μοντέλα της έκθεσης αυτοκινήτου του Παρισιού και πείτε μας ποια αυτοκίνητα είναι αυτά στα οποία θα δίνατε το like σας και ποια αυτά στα οποία θα κάνατε Dislike.
Ποια μοντέλα πήραν όσκαρ στο Παρίσι και ποια αποδείχθηκαν χρυσά... βατόμουρα; Δείτε τη μεγάλη έρευνα του Auto Τρίτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen