Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι top experts της αγοράς στο χώρο της φόρτισης μπαταριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων διαθέτουν φορτιστές που καλύπτουν το φάσμα οικιακών αλλά και των επαγγελματικών αναγκών. `Αρα είναι και οι ειδικοί για

Οι top experts της αγοράς στο χώρο της φόρτισης μπαταριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων διαθέτουν φορτιστές που καλύπτουν το φάσμα οικιακών αλλά και των επαγγελματικών αναγκών. `Αρα είναι και οι ειδικοί για να απαντήσουν στα εύλογα ερωτήματα και απορίες που υπάρχουν στο ελληνικό κοινο.

Τα πάντα για τους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων

4.858 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2021)

Το μέλλον στην αυτοκίνηση είναι ηλεκτρικό! Τα ερωτήματα όμως γύρω από τις μπαταρίες και την φόρτιση τους είναι πολλά. Πόσος χρόνος λοιπόν θα χρειάζεται για να "γεμίσουν" και ποιοι φορτιστές είναι οι κατάλληλοι; Εύλογες απορίες στις οποίες απαντούν άνθρωποι - κλειδιά στην αγορά των φορτιστών.

H αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κάνουν την εμφάνιση τους στους ελληνικούς δρόμους και όχι άδικα αφού όχι μόνο είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά και για την τσέπη σας. Αρκεί να αναλογιστείτε, σύμφωνα με έρευνες ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να κάνει 15.000 χλμ. με μόλις 250 ευρώ.

Το να πάρει κάποιος την απόφαση για να αγοράσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν είναι κάτι εύκολο σήμερα. Παρά την ραγδαία ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, τα ολοένα και περισσότερα μοντέλα που υπάρχουν, αλλά και των πολλών διαφορετικών κινήτρων που δίνουν παγκοσμίως οι χώρες στους πολίτες τους, υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτήματα που εμποδίζουν τους ανθρώπους να κάνουν δικό τους ένα ηλεκτρικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ένα από αυτά αφορά το "καύσιμο"  της νέας εποχής, δηλαδή την ηλεκτρική ενέργεια που θα παράγεται από τη συστοιχία μπαταριών. Βλέπετε οι μπαταρίες αυτές θα χρειάζονται  τακτικά φόρτιση. Τι γνωρίζουμε όμως για τους φορτιστές που υπάρχουν στην αγορά , το χρόνο που απαιτείται για την πλήρη φόρτιση αυτών των μπαταριών και για το συνεχώς αναπτυσσόμενο ελληνικό δίκτυο φόρτισης;

Προς αναζήτηση απαντήσεων στα παραπάνω ερωτήματα μιλήσαμε με αρκετούς  «key people» του νέου και ανερχόμενου κλάδου (για το αυτοκίνητο), αυτό των αντιπροσώπων φορτιστών μπαταριών για τα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα.

Δείτε παρακάτω τι μας απάντησαν.
  


 

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr