Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα πιο γρήγορα Genesis θα λέγονται Magma!

1.955 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2024)
Τα πιο γρήγορα Genesis θα λέγονται Magma!
4 Φωτογραφίες »

- Magma είναι το όνομα της νέας υπομάρκας της Genesis.
- Το GV60 Magma Concept θα βρίσκεται στη Ν. Υόρκη.
- Ακραία αεροδυναμικό και ισχυρό το GV60 Magma.
- Σύντομα το μοντέλο παραγωγής του GV60 Magma.

Magma είναι το όνομα της νέας υπομάρκας της Genesis

Μία νέα υπο-μάρκα για τα μοντέλα επιδόσεών της ανακοίνωσε η Genesis. Το όνομα αυτής είναι Magma και τα πρώτα μοντέλα έκαναν την εμφάνισή τους ενόψει της έναρξης της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Ο λόγος για ένα GV60 και ένα G80 που παρουσιάστηκαν σε ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί χρώμα, που θυμίζει το μάγμα των ηφαιστείων.

Το GV60 Magma Concept θα βρίσκεται στη Ν. Υόρκη

Για όσους θυμούνται, στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από περίπου ένα χρόνο, η Genesis παρουσίασε στην ίδια απόχρωση ένα πρωτότυπο GV80 Coupe και στη συνέχεια το ακολούθησε ένα ακόμα G80, που έφερε την ονομασία G80 Magma Special και παράγεται ήδη σε περιορισμένο αριθμό, αν και μόνο για πελάτες στη Μέση Ανατολή. Ωστόσο, στο πλαίσιο της φετινής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης έκανε το ντεμπούτο του και το GV60 Magma Concept, που επίσης προορίζεται για παραγωγή.

Ακραία αεροδυναμικό και ισχυρό το GV60 Magma

Η Genesis δεν είπε πολλές πληροφορίες για GV60 Magma Concept, αλλά γνωρίζουμε ότι θα έχει βελτιωμένη μπαταρία που θα στέλνει ισχύ σε αναβαθμισμένους κινητήρες. Ως εκ τούτου από το υπάρχον ηλεκτρικό GV60, το GV60 Magma θα έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και κατά πάσα πιθανότητα καλύτερες επιδόσεις. Από τις εικόνες βλέπουμε πως η απόστασή του από το έδαφος είναι μειωμένη, την ώρα που «φοράει» αναθεωρημένη μπροστινή μάσκα με ευρύτερη εισαγωγή αέρα, σχεδιασμένη κατάλληλα για να ψύχει τις μπαταρίες, τα φρένα και τους κινητήρες. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν τρεις μικρές εισαγωγές αέρα επιπλέον στη μάσκα για πρόσθετη ψύξη. Από κει και πέρα στην οροφή υπάρχουν αεροδυναμικά πτερύγια, στο πίσω μέρος μία μεγάλη αεροτομή, ενώ το πρωτότυπο κινείται σε τροχούς 21 ιντσών. Στην καμπίνα, το δερμάτινο εσωτερικό αποκτά περισσότερες πινελιές μάγματος με πορτοκαλί ραφές και πλάτες καθισμάτων στο χρώμα του αμαξώματος.  

Σύντομα το μοντέλο παραγωγής του GV60 Magma

«Η Genesis Magma παρουσιάζει μια συναρπαστική ευκαιρία να ξεπεράσουμε τα όρια των επιδόσεων και της πολυτέλειας, για νέες ερμηνείες σε οχήματα υψηλών επιδόσεων, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη μοντέλων αποκλειστικά για την Genesis», είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Chief Creative Officer της Genesis, Luc Donckerwolke. Μάλιστα, κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Donckerwolke είπε πως σύντομα οι αγοραστές θα μπορούν να δοκιμάσουν αυτόν τον συνδυασμό άνεσης και απόδοσης στο GV60, χωρίς να γίνει περισσότερο συγκεκριμένος.  

Mercedes
PEUGEOT