Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 ηλεκτρικά με αυτονομία 1.000 χλμ.

3 ηλεκτρικά με αυτονομία 1.000 χλμ.

8.336 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2022)

Θα μπορέσουν να αλλάξουν την μοίρα των ηλεκτρικών όσα μοντέλα έχουν 1.000 χιλιόμετρα αυτονομία ή όταν μπαίνεις στην εθνική οδό θα «πέφτει» στο μισό; Αλλά και από την άλλη…, πόσα θερμικά υπάρχουν για να κάνεις περισσότερα από 500-600 χλμ. με ένα ρεζερβουάρ;

Ηλεκτρικό για να φορτίζεις μία φορά τον μήνα!

Στην κόντρα μεταξύ των ηλεκτρικών και των θερμικών μοτέρ/αυτοκινήτων έχουμε το εξής παράδοξο: Τα θερμικά βγάζουν (κατά μέσο όρο από την εμπειρία μας) πάνω από 500 χιλιόμετρα όταν κινούνται εκτός πόλης, ενώ τα ηλεκτρικά βγάζουν καμιά 400ριά χιλιόμετρα όταν κινούνται μέσα στην πόλη. Δηλαδή στην εθνική οδό τα θερμικά μοτέρ (δηλαδή αυτά που καίνε βενζίνη ή diesel) καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο, ενώ τα ηλεκτρικά θέλουν πολλά kW.

Αν όμως μπορούσαν και τα ηλεκτρικά να κάνουν πολλά χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο, πως θα εξελισσόταν αυτή η διαμάχη; Προφανώς υπάρχουν πολλά ναι μεν και αλλά για να υποστηρίξεις την κάθε άποψη (όπως το «που θα φορτίσω», «πόση ώρα θα χρειαστώ», «πόσο θα μου κοστίσει») για αυτό και εμείς παρακάτω παραθέτουμε τρία ηλεκτρικά μοντέλα που μας έχουν κάνει εντύπωση για ένα και μόνο λόγο: Υπόσχονται αυτονομία πάνω από 1.000 χιλιόμετρα, αυτονομία που κακά τα ψέματα δεν έχει κανένα καθημερινό επιβατικό. Προφανώς, δεν είναι πολλά μιας και η τεχνολογία εξελίσσεται, όμως σίγουρα σκιαγραφείται το πώς θα μπορούσε να είναι το μέλλον.

Πάμε λοιπόν να βρούμε τρία μοντέλα με πάνω από 1.000 χιλιόμετρα αυτονομία, τα οποία και μας έκαναν εντύπωση κατά την έρευνά μας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
KIA