Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η παρουσίαση του νέου SUV θα γίνει στις 29 Αυγούστου.

Τeaser για Renault Arkana

7.232 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2018)

Τις πρώτες πληροφορίες για το νέο της SUV παρουσίασε η Renault. Διαβάστε τι έγινε γνωστό.

Mετά από μια πρώτη εικόνα που παρουσίασε η Renault στα τέλη Ιουνίου, ακολούθησαν σήμερα οι πρώτες ανακοινώσεις για το νέο SUV της γάλλικης μάρκας, κάτω από το όνομα «Arkana». To όνομα, όπως ανακοινώνει η μάρκα, προέρχεται από το λατινικό «Αrcanum» που σημαίνει μυστικό και «χρησιμοποιήθηκε επι αιώνες για γεγονότα και φαινόμενα μεγάλου ενδιαφέροντος».

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως αναφέρουν πως το μοντέλου θα δανειστεί πολλά στοιχεία από το Renault Kaptur (με Κ αντί για C) που κυκλοφορεί κυρίως στην Ρωσία και διαφέρει από το δικό μας Captur,μιας και έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, μεγαλύτερο μεταξόνιο, ελαφρώς πιο «σκληραγωγημένη» εμφάνιση κ.α
Η παρουσίαση του νέου SUV θα γίνει στις 29 Αυγούστου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ρωσίας. Η γαλλική μάρκα διάλεξε την χώρα αυτή αφενός γιατί το μοντέλο θα δανειστεί πολλά στοιχεία από το ρωσικό Kaptur και αφετέρου γιατί το μοντέλο θα κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις που διατηρεί στην Ρωσία. Πάντως, παρά τις πρώτες φήμες, θεωρείται σίγουρο πως το μοντέλο θα διατεθεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

Το αυτοκίνητο που θα παρουσιάσει η Renault αναφέτεται πως θα είναι «showcar» και όχι το μοντέλο παραγωγής, ωστόσο έτσι και αλλιώς δεν πρέπει να αναμένουμε μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική του σχεδίαση.

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG